Bestil ny cykelnøgle til BASTA lås

Har du mistet din nøgle og har du IKKE nøglenummeret (Står KUN på nøgle - Det står IKKE på låsen) så er det eneste du kan gøre at bestille en ny cykellås. Du kan ikke få nøgler uden nøglenummeret. Vi linker videre til Bastas egen side, så har du problemer med din bestilling er det dem du skal kontakte.

Bestil nye nøgler - Klik her

Jeg har stadigvæk én nøgle

Har du stadigvæk én nøgle, så kan du gå ind til en hvilken som helst nøglemager og få lavet ekstra nøgler.

Jeg har mistet begge nøgler

Har du mistet alle nøgler til din AXA Basta cykellås så kan du på nedenstående link bestille nye cykelnøgler. Det er kun AXA Basta som laver nye nøgler. Du skal derfor bruges deres online nøgleservice til bestilling.

Du kan kun bestille/købe en ny nøgle hvis du har nøglenummeret. Nøglenummeret er kun angivet på nøglerne, med mindre du selv har skrevet det op andre steder. Nøglenummeret står ikke på selve låsen. Fra du har bestilt de nye nøgler til cykellåsen, kan det tage op til 3 uger før du modtager dem.

Har du ikke nøglenummeret er du nødt til at bestille en ny lås og kan derfor ikke få nye nøgler.

Bestil nye nøgler - Klik her

Har du mistet din nøgle og har du IKKE nøglenummeret (Står KUN på nøgle - Det står IKKE på låsen) så er det eneste du kan gøre at bestille en ny lås. Du kan ikke få nøgler uden nøglenummeret.

Har du ikke en AXA Basta lås, så prøv at kigge på OrderKey.eu

Populære produkter fra Basta