Værktøj og vedligeholdelse

Selv den bedste cykelrytter kommer ingen vegne med en cykel der ikke er ordentlig vedligeholdt. Derfor har vi samlet et stort sortiment af værktøj og produkter til rengøring og vedligeholdelse af din cykel, så du kan give din cykel den kærlighed den fortjener. Vælg mellem kvalitetsprodukter fra populære producenter som f.eks. ParkTool, Morgan Blue og Muc-Off samt vore egne mærker og mange, mange flere.

Olie mm
Her har vi samlet et stort udvalg af olie- og fedt til din cykelkæde og cyklens andre bevægelige dele. Det er vigtigt at holde cyklens bevægelige dele smurte, så du undgår slid og unødig snavs. Ikke alene holder din cykel længere og ser bedre ud, en ren kæde sikrer også en bedre kørsel.

Fedt
Det er vigtigt at smøre diverse dele på cyklen i fedt, for at beskytte dem mod unødig slid, rust og anden slitage. Vi har et stort udvalg af forskellige fedtstoffer, til alt fra skruer til elektriske komponenter.

Rense- og rengøringsartikler
Det er vigtigt at holde din cykel ren. Ikke alene ser den bedre ud, men den holder også længere, hvis du fjerner snavs og andet, der ellers kan sætte sig og slide på bevægelige dele eller øge risikoen for rust og korrosion.

Pudse og poleringsmidler
Her finder du vores udvalg af produkter, der gør det let at få din cykel til at fremstå fra sin bedste side. Samtidig er en del af poleringsmidlerne udviklet til at beskytte cyklens stel mod korrosion og rust. Her finder du også særlige midler til f.eks. carbon-dele.

Værktøj
Selv den bedst vedligeholdte cykel går undertiden i stykker, og så er det heldigt at du her kan finde alt hvad hjertet begærer i værktøj til cykelreparationen i dit hjemmeværksted. Står du lige og mangler en ringgaffelnøgle i den korrekte størrelse, eller et dækværktøj til at gøre dækskiftet en smule nemmere, så er det her du skal kigge efter kvalitetsprodukter til en god pris.

Skruer og bolte mm.
Står du og mangler de korrekte skruer til montering af en cykelkurv, skærme, en lygte eller et beslag på cyklen, så er det her du skal kigge. Her finder du også diverse møtrikker, spændeskiver samt sadelrørsbolte og strips.