Ringgaffelnøgler

Nedenfor finder du et bredt udvalg af ringgaffelnøgler og ringgaffelnøglesæt med og uden skralde.

 

 

Ringgaffelnøgler 

Er du typen som gerne vil reparere din cykel selv og undgå store regninger hos cykelmekanikeren, så skal du helt sikkert have et ringgaffelnøglesæt (også kaldet et fastnøgle sæt) blandt dit cykel værktøj. Vi vil helt klart anbefale at du køber flere forskellige eller et ringgaffelnøgle sæt med flere nøgler, da de bolte og møtrikkerne som sidder på cyklen, ikke altid har de samme størrelser. Ved at du har flere nøgler, eller et sæt med gaffelnøgler vil du altid være klar til de mindste udfordringer. Husk altid at købe dine ringgaffelnøgler i ordentlig kvalitet, således er holdbarheden bedre og levetiden længere.

En ringgaffelnøgle er den perfekte løsning til hurtig og skånsom udførelse af arbejdet. Gaffelnøglerne findes i forskellige størrelser, og hos Cykelpartner finder du nøgle mellem 6 mm og 22 mm. Det brede udvalg gør, at vi garanteret har den nøgle du har brug for. Ringgaffelnøgler er universale, dvs. de kan anvendes til langt de fleste hverdagscykler, racer og mountainbike cykler.

Cykelværktøj med og uden skraldefunktion

Du kan med fordel købe ringgaffelnøgler med skralde (skraldenøgle), således du ikke skal have den af og på bolten hver gang du skal skrue på skruen. Den gør dit arbejde noget nemmere, og det spare dig også tid. Her hos Cykelpartner har vi både ringgaffelnøgler og ringgaffelnøglesæt med skralde og uden skralde, så det er helt op til dig selv at vælge hvad du syntes fungere bedst for dig. Men som sagt vil gaffelnøgler være en del af enhver cykelmekanikers værktøj. 

Hos Cykelpartner finder du nøgler og nøglesæt fra anerkendte producenter som Park Tool, Würth og On Gear til billige priser.

Har ud brug for vejledning i forhold til at vælge den rigtige ringgaffelnøgle, så kontakt vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.