Skruer, bolte & skiver

Find nemt og hurtigt en ny skrue, bolt eller spændeskive i vores brede udvalg til cykler.

Unbrako skrue M5x16mm Rustfri
2,50 DKK inkl. moms
Spændskive ø5mm Rustfri
1,50 DKK inkl. moms
Unbrako skrue M5x20mm Rustfri
2,50 DKK inkl. moms
Spændskive ø6mm Rustfri
0,75 DKK inkl. moms
Møtrik lukket 9,5mm
Spar 20%
20 DKK 16 DKK inkl. moms
Låsemøtrik M5 mm Rustfri
1,50 DKK inkl. moms
Unbrako skrue M6x12mm Rustfri
4,50 DKK inkl. moms
Møtrik M6 mm Rustfri
1,50 DKK inkl. moms
Låsemøtrik M6 mm Rustfri
2 DKK inkl. moms
Unbrako skrue M6x16mm Rustfri
4,50 DKK inkl. moms
Spændebånd for bremsearm ø18 mm
Spar 30%
10 DKK 7 DKK inkl. moms
Møtrik M5 mm Rustfri
1 DKK inkl. moms
Unbrako skrue M6x90mm
15 DKK inkl. moms
Unbrako skrue M6x45mm Rustfri
5,50 DKK inkl. moms
Unbrako skrue M6x40mm Rustfri
5,50 DKK inkl. moms
Spændskive ø6mm/18mm Rustfri
1,50 DKK inkl. moms

Cykel skruer og bolte

Fra tid til anden er det nødvendigt at udskifte eller erstatte en slidt eller bortkommen skrue, møtrik eller bolt. Derfor har vi naturligvis et stort udvalg af disse reservedele i alle størrelser. Alt sammen naturligvis til vores sædvanlige lave priser, uden at vi på nogen måde er gået på kompromis med kvaliteten.

Foruden skruer, møtrikker og bolte indeholder denne kategori også vores udvalg af spændebånd og spændeskiver. Spændebånd kan f.eks. bruges til fastgørelse af bremsearm. Spændeskiver benyttes inderst ved møtrik bespænding.

Hos Cykelpartner finder du bolte til cykelhjul, cykel skruer og cykel møtrikker fra anerkendte producenter som f.eks. Bike Attitude, Shimano, Sram, Würth og Point.

Småting til værktøjskassen

Vi vil anbefale, at du har strips/kabelbånd liggende som en del af dit værktøjssæt. Det er ikke den store udgift, men det er altid rart og behjælpeligt når vi snakker om reparationer omkring cyklen. Strips er desuden uundværligt når du skal spænde f.eks. gear- og bremsekabler fast omkring cykelstellet. Ikke alene undgår du at blive viklet ind i løse kabler, du får også en mere strømlinet cykel med et flottere og mere ”rent” look.
Du kan bestille strips i flere forskellige størrelser, og er faktisk uundværlige blandt dit cykelværktøj. Stripsene fra Würth er lavet i en model, som har særlig høj styrke og er en super kvalitet. Så du skal ikke være bange for at de springer op i lukkesystemet.

Har du brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi har cykelteknikkere som sidder klar til at hjælpe dig.