Pudse & poleringsmidler

I denne kategori finder du et udvalg af kvalitetsprodukter til pudsning og polering af din cykel. Hos Cykelpartner ved vi, at en ny poleret cykel, er en glad cykel! – og ikke mindst, at lakken på en poleret cykel, holder længere og er mere modstandsdygtig.

En ny poleret cykel, er en glad cykel!

I denne kategori finder du et udvalg af kvalitetsprodukter til pudsning og polering af din cykel. For hos Cykelpartner ved vi, at en ny poleret cykel, er en glad cykel! – og ikke mindst, at lakken på en poleret cykel, holder længere og er mere modstandsdygtig.

I afsnittet nedenfor, kan du læse mere omkring hvordan du pudser og polerer din cykel, hvad du bør være opmærksom på, samt hvilke produkter du med fordel kan anvende, og hvorfor. 

Uanset om du foretrækker pudse- og poleringsprodukter fra Swissstop, Morgan Blue eller Muc-Off, så har vi det i sortimentet.

Rengør altid cyklen inden du går i gang med polering!

Inden du begynder at polere din cykel, er det meget vigtigt at den er helt ren og fri for skidt og snavs – præcist som du ville gøre det med en bil. Gør du ikke det, kan du risikere, at skidt eller små sandkorn laver ridser i lakken på din cykel, mens du polerer den. – og resultatet vil slet ikke blive det samme, som på en nyvasket cykel. 

Når cyklen står skinnende og ren, kan du gå i gang med at give den et lag voks eller polering. Og vi lover, at resultatet vil være arbejdet værd! 

Mangler du produkter til rens og rengøring af din cykel, så tjek vores sortiment af rengøringsprodukter og børster

Hvorfor bør du bruge tid på at polere din cykel?

Når du polerer din cykel, får cyklen en beskyttende overflade film, som vil beskytte din cykel mod fedtmærker, skidt og snavs, fra underlaget du cykler på. Det betyder, at skidt og snavs ikke sætter sig lige så godt fast, som på en upoleret cykel, og derfor bliver lettere at gøre rent. Den tid du bruger på at polere din cykel et par gange om året, kan derfor være ganske godt givet ud. 

Polering af carbon-cykel eller cykel med mat stel

Man kan sagtens polere eller vokse en cykel med carbon stel, men her det særligt vigtigt, at holde øje med indholdet i dit voks- eller poleringsmiddel. Du bør nemlig holde dig fra poleringsmidler med silikonebaseret polish, da dette risikerer at ødelægge det flotte matte look, som en carbon-cykel helt naturligt har. Vi kan anbefale dig at anvende Muc-Off Matt Finish til formålet.

Gør polering af din cykel let for dig selv - brug en klud i mikrofiber til formålet!

Hvis du virkelig vil i dybden med en god polering af din cykel, kan det være en fordel at skille den ad, så du kun står tilbage med stellet. Altså væk med hjul, pedaler, bagskiftere, forskiftere mm. Det giver dig mulighed for at komme helt ind i alle små kroge – både når det gælder rengøringen og poleringen. 

Vores erfaring siger, at en god måde at få poleret cyklen op på, er ved hjælp af en mikrofiberklud. Du kan også sagtens anvende servietter og andre klude, som er udviklet til voks og polering af din cykel. – Det er næsten altid en bedre løsning, end en almindelig klud, som ikke er udviklet til formålet.   

Du kan finde et fint udvalg af klude og servietter under rense- og rengøringsartikler. 

Kontakt vores kundeservice hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp

Er du i tvivl om hvilke pudse og poleringsmidler, som du skal anvende på din cykel, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan give dig denne rette vejledning omkring produkter. – og de hjælper med glæde!