1 anmeldelser
Carbon Care fra Brunox bruges til beskyttelse af karbon dele. Sprayen kan rense og polere alle dine dele i karbon, hvor fugtigheden hurtigt fortrænges. Når dine dele er beklædt med Carbon Care, kan støv og snavs afvises. Anv…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Carbon Care fra Brunox bruges til beskyttelse af karbon dele. Sprayen kan rense og polere alle dine dele i karbon, hvor fugtigheden hurtigt fortrænges. Når dine dele er beklædt med Carbon Care, kan støv og snavs afvises.

Anvendelse
Start med at rengøre karbon delene og derefter sprøjtes alle karbon dele med CARBON CARE. I tilfælde af kraftig snavs, så er det vigtigt at få fjernet alle rester så der er en ren overflade før CARBON CARE bruges. Karbon komponenter vil herefter fremstå med en perfekt overflade som oprindeligt.

Specifikationer

  • Renser og polerer
  • Fortrænger fugtighed
  • Afviser støv og snavs
  • Er neutral over for gummi, plast og læder
  • Anbefales også til pleje af aluminiumskomponenter

Kvalitetsniveau
Brunox producerer efter et højt niveau fra cykelsporten, hvor cykeldelenes problemer skal løses. Ved køb af produkter fra Brunox gives der en lang holdbarhed og en lavere friktion. Dermed gives der en bred vifte af muligheder for at kunne vedligeholdelse sin cykel på en komfortabel måde. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Brunox.

EAN: 7610567953164

24-07-2018
Udemærket til carbon stel med mat lak Og kan også bruges på andre overflader 👍
SP501_A.pdf 0.04 mb