Energiprodukter

Det er vigtigt, at give din krop det helt rigtige udgangspunkt for at kunne præstere og det får du med vores udvalg af energiprodukter fra alle de førende producenter. Vælg mellem mange varianter af energiprodukter, som fx Gel, energi vingummi, drikke, barer, pulver eller tabletter.

Energiprodukter - Opnå en øget energi under din træning

Hos Cykelpartner.dk kan du købe alle former for energiprodukter.

Hvis du cykler eller løber meget – og samtidig forsøger at optimere på din træning - så kan energiprodukter være en god hjælp til denne proces. Her på siden kan du finde sportsernæring fra anerkendte brands som High5SIS, PurePower og flere!

Disse produkter kan du med fordel anvende før, under og efter træning

Hvis du ikke er vant til at anvende energiprodukter, kan det være svært at finde rundt i, hvilke produkter du skal anvende - og hvornår du skal anvende dem. Det og meget andet, kan du blive klogere på i afsnittene herunder. 

Godt at indtage FØR træning!

  • Energibar
  • Energidrik
  • Elektrolyt

Godt at indtage UNDER træning!

  • Elektrolytter
  • Energibarer
  • Energipulver
  • Gels
  • Shots og chews

Godt at indtage EFTER træning!

  • Elektrolytter
  • Proteinbar og proteinpulver

Forskellige typer energiprodukter og proteinholdige produkter.

I de nedenstående afsnit kan du læse mere om de forskellige produkter og finde ud af hvordan (og om?) produkterne kan bidrage til din træning. 

Energidrik og energipulver

Energidrikke og energipulver er ideelle til at opretholde energi og hydrering under træning. De indeholder kulhydrater, som hurtigt optages i kroppen og giver dig øjeblikkelig energi, og indeholder også ofte elektrolytter, der hjælper med at opretholde væskebalancen i kroppen.

Elektrolytter

Elektrolytter er essentielle mineraler som natrium, kalium, magnesium og calcium, og spiller en afgørende rolle i forhold til kroppens væskebalance, muskel- og nervefunktion. Under hård træning mister kroppen elektrolytter gennem sved, hvilket kan føre til dehydrering og nedsat præstation. Ved at indtage elektrolytter, enten som pulver eller tabs, hjælper du kroppen med at genoprette væskebalancen, samtidig med at du mindsker risikoen for muskelkramper.

Energi gels

Energi gels er en koncentreret kilde til hurtig energi, og udviklet med henblik på at give et øjeblikkelig energiboost under træning og konkurrencer. Gels indeholder en blanding af simple kulhydrater, som hurtigt optages i blodbanerne, og indeholder ofte også elektrolytter, der hjælper med at opretholde væskebalancen.

Energi gels er nemme at indtage og fordøje, hvilket gør dem ideelle til udholdenhedssport som løb, cykling og triatlon. Ved at forsyne kroppen med den nødvendige energi og næringsstoffer, kan du forbedre din præstation og forhindre træthed under fysisk aktivitet.

Proteinpulver og proteinbarer

Proteinbarer og proteinpulver er bekvemme måder at øge dit daglige proteinindtag på. Produkterne kan samtidig være gavnlige for genetablering af ødelagte muskelfibre - som helt naturligt beskadiges efter et hårdt træningspas.

Protein er velegnet til atleter og motionsudøvere, der ønsker at optimere deres træningsresultater og sikre, at deres krop får de nødvendige byggesten til en god restitution.