Energibar

En god energibar indeholder masser af kulhydrater som er din krops primære kilde til glukose og ekstra udholdenhed. Glukosen optages i musklerne som glykogen og er det brændstof din krop har brug for, for at gennemføre et intenst eller langvarigt træningspas. 

Hos Cykelpartner har vi +40 varianter energibarer på lager! - Alle fra førende brands indenfor sportsernæring. 

Viser 1 til 35 af 35

Energibar - tilfør energi til din træning!

Fordelen ved en energibar er, at den giver en god mæthedsfornemmelse, uden at ligge alt for tungt i maven. 

Energibarer består oftest af en række forskellige korn og nødder og er tilsat en stor mængde tørret frugt. Det er ikke usædvanligt at energibarer indeholder helt op til 60% frugt.

Det høje indhold af frugtsukker bidrager som en hurtig energikilde, mens korn og nødder bidrager som en mere langsom energikilde og samtidig tilfører naturlige fedtstoffer.

Energibarer findes i mange forskellige smagsvarianter, som f.eks. kakao, karamel og frugtsmag. - så en energibar er en rigtig god og smagfuld måde at få tilført ekstra energi på. 

Hvornår bør jeg anvende energibar i min træning?

Energibarer indtages typisk før træningsstart, men i nogle sportsgrene benyttes de også under selve træningen. Det afhænger i høj grad af træningsformen og træningsintensiteten. Dyrker du korte træningspas på under en time, vil en energibar som hovedregel ikke være nødvendigt.

I sportsgrene, hvor du opnår en meget høj puls, er en energibar ikke det mest hensigtsmæssige at indtage, da du risikerer at blive forpustet alene ved at tygge og indtage den. Under denne type træning anbefaler vi at du i stedet anvender en gel eller energidrik som energikilde.

Hvis du træner i et mere roligt tempo eller har pauser undervejs i din træning, kan du sagtens indtage en energibar under selve træningen. Det kan f.eks. være under længere cykelture med lav intensitet eller i fitnesscenteret.

Energibar til gode priser

På Cykelpartner.dk kan du ofte finde gode tilbud på energibarer fra førende energiproducenter som PurePower, SIS og High5 m.fl.