PurePower

PurePower er et dansk brand som leverer sportsernæring af høj kvalitet til bl.a. cyklister, løbere og triatleter.
Fælles for alle produkter i PurePowers sortiment er, at de alle er udviklet af danske ernæringseksperter – med hjælp og sparring fra deres professionelle ambassadører, hvad angår udviklingen af smag og konsistens.
Blandt vores PurePower sortiment, finder du et fint udvalg af energiprodukter, bl.a. energibarer, proteinbarer, energi gels, elektrolytter og energipulver.

PurePower - populære energy snacks giver energi til din træning

PurePowers energy snacks består af en serie med 5 havrebaserede energibarer i forskellige smagsvarianter - original, kakao, kokos, tranebær og peanut/karamel.
Energy snacks er mættende, lette at have med på farten og så er hver smagsvariant god på hver sin måde. Faktisk så gode, at du sagtens kan anvende energy snacks som et mellemmåltid når du er på farten – også selv om du ikke har trænet.

Proteinprodukter fra PurePower

Sortimentet af proteinprodukter fra PurePower indeholder; proteinbarer (protein snack) og Recovery Snacks – og de er virkelig velsmagende!
PurePowers proteinprodukter sørger for at øge din forbrænding, samtidig med, at de giver en hjælpende hånd i forbindelse med din restitution efter træning.

Hos Cykelpartner.dk finder du altid gode til på produkterne fra PurePower!