PurePower - Dansk produceret energiprodukt - god smag.

PurePower

PurePower

PurePower - Dansk produceret energiprodukt - god smag.

PurePower er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i produktion af sportsernæring i høj kvalitet, til glæde for cykelryttere, løbere, triatleter og andre sportsudøvere.

PurePower - Energi til din træning

Energi med Energy Snacks

PurePowers energy snacks er en serie bestående af seks havrebaserede energibarer i forskellige lækre smagsvarianter - original, kakao, kokos, tranebær, Kakao fudge og peanut/karamel.

Energy snacks er mættende, lette at have med på farten og faktisk så gode, at du sagtens kan anvende dem som et lækkert mellemmåltid når du er på farten eller er lækkersulten.

Energi med Energy Gels

PurePower energy gels fås i to forskellige varianter – en variant uden koffein og en variant med koffein.

Varianterne uden koffein har den traditionelle konsistens som du er vant til fra energi gels, mens varianterne med koffein har en mere flydende konsistens.

Også deres gels findes i forskellige smagsvarianter – inkl. en neutral smagsvariant.

Energi med Carbo Race energipulver

PurePower Carbo Race er en højeffektiv energidrik, designet til atleter, der søger en pålidelig energikilde under intens træning og konkurrence.

Denne energidrik er sammensat for at give en hurtig og vedvarende energifrigivelse, hvilket gør den ideel for udholdenhedssportsgrene som cykling, løb og triatlon.

Hydro tabs – Elektrolytter til opretholdelse af en god væskebalance

PurePower Hydro Tabs er små brusetabletter som er rige på vitaminer og mineraler, herunder også elektrolytter.

Hydro tabs er ideelle til brug før, under og efter træning og er essentielle for at opretholde en god væskebalance og forebygge muskelkramper efter træning.

Hydro Tabs indeholder ikke direkte energi, men Hydro Plus varianterne indeholder 75 mg koffein pr. tab, svarende til en mild kop kaffe.

PurePower – Protein og recovery

Blandt vores sortiment af proteinprodukter fra PurePower finder du proteinbarer, proteinpulver og recovery restitutionsdrik. – og produkterne er faktisk virkelig velsmagende!

PurePowers proteinprodukter sørger for at øge din forbrænding, samtidig med, at de giver en hjælpende hånd i forbindelse med din restitution og genopbygning af dine muskler.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker mere viden om PurePowers energiprodukter kan du med fordel se denne video. Du har også mulighed for at læse vores artikel om Carbo Race energiprodukter her.

 

Facts om PurePower

PurePower er et dansk sportsernæringsbrand, som har specialiseret sig i at udvikle og tilbyde energiprodukter til sportsfolk. Med et særligt fokus på udholdenhedssportsgrene som cykling, løb og triatlon, har PurePower etableret sig som en af de førende aktører inden for sportsernæring i Norden. Denne succes skyldes en kombination af en høj kvalitet og en uovertruffen smag.

Fælles for alle produkter i PurePowers sortiment er, at de alle er udviklet af danske ernæringseksperter – med hjælp og sparring fra deres professionelle ambassadører, som agerer smagsdommere i udviklingsprocessen.
Disse ambassadører varierer fra eliteatleter til motionister og er din garanti for at kvalitet, funktionalitet og smag går op i en højere enhed.

Historien om PurePower er tæt knyttet til familievirksomheden Toft Care A/S, som blev overtaget af Peter Toft i 2005. Med over 30 års erfaring i udviklingen af ernæringsprodukter fra Toft Care, overførte Peter Toft denne ekspertise til PurePower, hvilket har sikret et solidt fundament af kvalitet og smag i alle deres produkter.

"Mindset is what separates the best from the rest" er ikke blot PurePowers slogan; det er et løfte om at støtte atleter i deres rejse mod at realisere deres drømme.