5 anmeldelser
Hydro Plus Koffein tabs med hindbærsmag, er et kosttilskud fra PurePower, som hjælper dig med at styre og genoprette din væskebalance før, under og efter træning eller konkurrence. Disse velsmagende brusetabletter med hindbær…
Læs mere
Vejl.: 60,00
DKK 28,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Hydro Plus Koffein tabs med hindbærsmag, er et kosttilskud fra PurePower, som hjælper dig med at styre og genoprette din væskebalance før, under og efter træning eller konkurrence. Disse velsmagende brusetabletter med hindbær, er fyldt med vitaminer og mineraler. Disse tabs bør ikke indtages af børn eller gravide.

Anvendelse
Med disse brusetabletter, er det vigtigt at du overholder den anbefalede daglige dosis, som er max. 4 tabletter, da dette kan volde dig maveproblemer. Tabletten skal opløses i 500 ml koldt vand, og kan indtages før, under eller efter træning/konkurrence. Disse tabs skal opbevares køligt, tørt og ikke i direkte sollys.

Specifikationer

  • Indeholder 20 tabletter
  • Smag: Hindbær
  • Blandingsforhold: 1 tablet Hydro Plus til 500 ml vand
  • Kan anvendes: Før, under eller efter træning
  • Indeholder ingen kalorier
  • Bidrager til at styre samt genoprette væskebalancen
  • Kosttilskud

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Hydro er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). Pure Power fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Hydro er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. portion (4 g)
E Vitamin (mg) 1,04
C Vitamin (mg) 6,8
Riboflavin (mg) 0,13
Niacin (Vit. B3) (mg) 1,4
Vitamin B6 (mg) 0,12
Vitamin B12 (mikrog) 0,24
Biotin (mikrog) 12
Pantothensyre (mg) 0,52
Natrium (mg) 8,8
Kalium (mg) 164
Kalcium (mg) 68
Magnesium (mg) 31,6
Zink (mg) 1,2
Koffein (mg) 75

Ingredienser: Surhedsregulerende middel: Citronsyre E330. Konsistensmiddel: Sorbitoler, Kaliumhydrogencarbonat, Maltodextrin, Kalciumcarbonat, Magnesiumcarbonat, naturlig aroma, Koffein, Rødbedepulverkoncentrat, Natriumhydrogencarbonat. Konsistensmiddel: Polyethylenglycol. Sødestof: Sucralose, L-ascorbinsyre (vitamin C), Zinkcitrat, DL-alfa-toco-pherylacetat (vitamin E), Nicotinamid (Niacin), D-kalciumpantothenat 
(Pantotensyre), Cyanocobalamin 
(vitamin B12), Pyridoxin-hydroclorid 
(vitamin B6), Riboflavin (vitamin B2), D-biotin (biotin).

 

Dosering: 1 tablet til 500 ml. vand. Daglig dosis max. 4  tabletter.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477904000

02-07-2019
Smager ikke så kraftigt af hindbær, som andre tabs, jeg har smagt. Jeg bruger derfor lidt mindre vand end angivet, og så passer smagen mig. Virker effektivt, og koffeinen kan mærkes.
24-02-2019
Den er tip top
25-03-2018
06-01-2018
De smager godt med en behagelig og ikke for stærk smag af hindbær og føler de virker. Godt køb!
09-05-2017
Det smager godt 😊