Returnering

Har du fortrudt dit køb? Bare rolig – hos Cykelpartner har du altid 365 dages returret

*se undtagelser vedr. cykler og specialfremstillede produkter i vores handelsbetingelser.

For at få refunderet det fulde beløb, er det vigtigt at produktet returneres til os i samme stand som du modtog det. Dette gælder også produktets originale emballage. (se handelsbetingelserne her).

Vi anbefaler at din returpakke pakkes forsvarligt, da du bærer det fulde ansvar for forsendelsen, indtil den er modtaget hos os. Af samme grund anbefaler vi at du gemmer din afsendelseskvittering, indtil returneringen er afsluttet.

Når din returpakket er ankommet hos os, vil du indenfor 1-3 hverdage modtage en mail med bekræftelse på, at vi har refunderet beløbet til dit betalingskort. Vi refunderer altid beløbet til det betalingskort der er anvendt til at gennemføre ordren. Ønsker du pengene refunderet til et andet kontonummer, skal du blot notere konto- og registreringsnummer i returformularen eller vedlægge en seddel i din returpakke.

Hvis du skal have en vare ombyttet skal du blot følge nedenstående returproces og bestille den nye vare på normal vis.

Det er muligt at returnere produkter fra forskellige ordre i én forsendelse. - Husk blot at registrere begge ordrenumre i returformularen.


Sådan returnerer du din pakke

  1. Udfyld vores returformular
  2. Køb en returfragt (Vores retur koster 45 kr. via GLS) Du har mulighed for at vælge en returlabel til print, en QR-kode som du kan vise til indleveringsstedet (kræver ikke print), eller en kombination af begge.
  3. Pak din returvare forsvarligt
  4. Aflever forsendelsen i en GLS pakkeshop.
  5. Husk at få en kvittering udleveret og opbevar den indtil returneringen er afsluttet

Bemærk: Vores returlabel kan anvendes til forsendelse af pakker på max 20 kg. og med en max længde på 90 cm. Kontakt vores kundeservice hvis din returpakke ikke lever op til disse krav.

Ønsker du at returnere via anden fragtudbyder?

Ønsker du ikke at benytte vores returordning gennem GLS, har du mulighed for selv at stå for forsendelsen. Pakken sendes til vores adresse herunder. Bemærk: Pakken skal sendes direkte til adressen, da vi ikke afhenter pakker sendt til pakkeshop (vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser).

Cykelpartner.dk A/S
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev

Ønsker du selv at aflevere din returpakke hos Cykelpartner eller Design Cykler?

Du har mulighed for selv at indlevere din returpakke hos Cykelpartner eller i en Design Cykler butik, helt uden omkostninger. Husk altid at medbringe dit ordrenummer. 

Du kan finde din nærmeste Design Cykler butik her eller indlevere pakken til

Cykelpartner A/S
Industrivej 9
7870 Roslev

(Indlevering kan ske mandag-torsdag: 8-16, fredag: 9-15).

Vi behandler din returpakke hurtigst muligt. Returnerer du til Cykelpartner vil det typisk være indenfor 1-3 hverdage, mens det hos Design Cykler tager 5-7 hverdage.