Rabatkoder

Hvordan får man en rabatkode til Cykelpartner?

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du blandt andet vil modtage mails, når vi kører kampagner eller udsteder en rabatkode.
Derudover kan du holde øje på denne side, som vil blive opdateret, når vi har en aktiv rabatkode.

Hvad er en rabatkode?

En rabatkode er en tekst, som fortæller vores system, at du skal have en rabat. Denne rabat er oftest en fast procentsats, som fratrækkes din ordresum, men en rabatkode kan også være i form af et fast beløb, f.eks. 100 kr.

Sådan bruger du rabatkoder

Når du er klar til at afslutte dit køb, skal du klikke på kurven. Under de produkter du har tilføjet til kurven står der "Har du et gavekort eller en rabatkode?". Her indtastes rabatkoden efterfulgt af 'Anvend'. Beløbet eller procentsatsen vil herefter automatisk fratrækkes prisen på varer der er omfattet af rabatkoden.

Pas på svindlerne

Der findes mange hjemmesider, som reklamerer med rabatkoder til bland andet Cykelpartner.dk - men oftest virker disse rabatkoder ikke. Mange af disse hjemmesider tjener penge på at besøgende klikker på knapper og links på deres sider - også selvom at der reelt ikke findes nogle gyldige rabatkoder. Andre bruger denne form for sider til mere ondsindede formål, såsom at sprede virus.