Leg & sjov

Hos Cykelpartner.dk finder du ikke blot cykler og cykeltilbehør. Du finder også forskellige former for legetøj til både børn og voksne. Vi har blandt andet et stort udvalg i trickløbehjul, wave- og skateboads og rulleskøjter.

Bevægelse er sundt og der er rigtig mange måder man kan få motion på. Der er mange, som ikke synes, at det er så sjovt at skulle ud og løbe eller at cykle en tur. Men heldigvis findes der rigtig mange andre måder at få motion på.

I denne kategori finder du et stort udvalg af forskellige former for legetøj til både børn og voksne lige fra løbecykler til de helt små og til trickløbehjul til juniorer og voksne.

I stedet for at kæmpe både med samvittigheden og med lysten, så kan du måske her finde inspiration til en måde at få både sjov og udfordrende motion på.

Fælles for rigtig mange af de produkter, som vi har i legetøjskategorien er, at de udfordrer balanceevnen. I tider hvor der er flere og flere, som døjer med følger af for dårlig muskulatur omkring ryggen, er balancetræning vigtigere end nogensinde før.
Du kan vælge at lægge dig på gulvet og lave en masse mavebøjninger og andre monotome øvelser, som er ideelle til at styrke dine muskler, men du kan få en endnu bedre træning ved at give dig i kast med at lære at køre på ethjulet cykel eller forsøge dig med et par freeline skates.

De sidste to øvelser er bestemt ikke lige så lette, som det er at lave mavebøjninger, men det er med garanti sjovere.

Hvis du ikke har noget i mod at komme ud og vise, at du er et legebarn, så findes der mange andre former for balanceøvelser. Du kan fx give dig i kast med et par almindelige rulleskøjter, et trickløbehjul og måske en rampe eller måske et skate- eller waveboard.

Freeline skates er det helt nye indenfor kategorien street. Freeline skates må siges at være udfordringen til den skater, som ikke synes, at det er spændende nok at køre på skateboards. Freeline skates er virkelig balancekrævende og bør opleves.