Leg & sjov

Cykelpartner.dk har forskellige former for legetøj til både børn og voksne. Vi har blandt andet et stort udvalg i køretøjer, rulleskøjter, waveboards og skateboads samt ramper. Alt sammen, som kan bruges til sjove lege udendørs.

Gør udendørs leg til førstevalg hos dine børn

Bevægelse er sundt og der er rigtig mange måder man kan få motion på. Der er mange, som ikke synes, at det er så sjovt at skulle ud og løbe eller at cykle en tur - og slet ikke i regnvejr. Men heldigvis findes der rigtig mange andre måder at få motion på.

Uanset godt eller dårligt vejr, kan de fleste af vores produkter i vores legetøjskategori tages med udenfor, hvor både voksne og børn kan blive udfordret. Hvis man så ovenikøbet sørger for at skifte lidt ud i udvalget indimellem, forbliver interessen for at komme ud og lege med sine legekammerater.

Alt hvad du har brug for...

I stedet for at kæmpe både med samvittigheden og med lysten, så kan du her finde inspiration til en måde at få både sjov og udfordrende motion på.

Uanset hvilket aldersniveau din familie spænder over, finder du et bredt sortiment i køretøjer til at bruge udendørs, på både 2 og 4 hjul - som egner sig til børn helt ned til 1-2 år op til teenagere og voksne.

Fælles for rigtig mange af de produkter, som vi har i legetøjskategorien er, at de udfordrer balanceevnen og får pulsen op. I tider hvor der er flere og flere, som bruger tiden foran computeren på hjemmekontoret og iPads, er her chancen for at få en sund hyggestund med dit barn og samtidig få pulsen op.

Hvis du ikke har noget imod at komme ud og vise, at du er et legebarn, så findes der mange former for balanceøvelser. Du kan f.eks. give dig i kast med et par almindelige inliners eller et skateboard og øve dig i at lære at mestre en skaterrampe. Wakeboard er spændende at køre på, ligesom skateboards og er virkelig balancekrævende og bør opleves.

Er du mere til fart over feltet, har vi Gocarts til gode priser, som måske er en måde at få startet et gaderæs. Uanset hvad du er til, er der masser af inspiration at hente i vores store udvalg.