Cykler, anhængere m.m.

Billige cykler online

Vi sælger billige cykler online, og her under finder du vores store oversigt over både børne-, junior-, voksen-, MTB, BMX,  el cykler, ethjulet og racercykler.

Alle vores cykler er af en rigtig høj kvalitet og lavet af de nyeste og stærkeste materialer.

Sammen med de offentlige transportmidler har cyklen været den mest foretrukne transportform siden 1890. I dag udgør personbilen en stor rolle indenfor transport, men cyklen er for mange stadigvæk den foretrukne transport- og motionsmiddel. Især i de store byer, hvor der efterhånden er overflod af biler, er den bedste transport enten cykler, tog eller bus.

I dag kan cykler fås til alle, både børn, unge og voksne. Herunder findes der cykler til mange formål. For eksempel motionscykler som racer-, MTB- og BMX . Sågar ethjulet-cykler har vundet sin plads i vores samfund.

Hold din cykel i stand

Cykler skal vedligeholdes - De 7 vigtigste punkter på din cykel.

Der er alt for mange som ikke vedligeholder deres cykler. Husk de 7 vigtigste punkter:

  • Bremser - Cyklens livsvigtige sikkerhedsudstyr
  • Kæde - Det svage led, hvis den ikke holdes stram og velsmurt.
  • Kranken - Cyklens maskinrum og den hårdeste belastede enkeltdel.
  • Styrfittings - helt afgørende for cyklens og dine manøvreevner.
  • Hjul og eger - Cyklens største bevægelige dele som kræver en helt korrekt spænding.
  • Dæk og slanger - Det kritiske kontaktpunkt med vejen.
  • Gearene - Sørger for at du får det optimale ud af din kørsel.

Cykler findes i forskellige kvaliteter

Som du helt sikkert allerede ved så findes cykler naturligvis i mange forskellige kvaliteter, så du som forbruger har mulighed for at finde noget der netop passer til din pengepung og til det formål du måtte have. Der er stor forskel på om du kører mountainbike i skoven eller om du blot bruger cyklen gennem byen på arbejde eller i skole. Hvis man blot kører på arbejde eller lignende, stilles der ikke nær så store krav, som hvis man enten kørte offroad mtb eller cykelløb på racercykler.

Vi anbefaler at du først finder de krav du har til cyklen ud fra formålet og her efter kigger vores udvalg igennem, for at finde den som passer bedst til dig selv, eller den du måtte købe cykel til. Vi har naturligvis flere kompetente cykelmekanikere, som sidder klar ved telefonerne og hurtigt kan vejlede dig hen til den helt rigtige cykel, som passer på dine behov!

Cykelstørrelse - Stelstørrelse

Er du ude for at finde ud af hvilken cykelstørrelse du skal have, så kan vi anbefale at du kigger forbi vores guide til netop cykel størrelser, hvor der står en masse om cykelstørrelser. Er du stadigvæk i tvivl, så kan du naturligvis ringe eller skrive til os.

Ny cykel til gave eller lignende

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, julegave eller en gave i en anden anledning, så er en cykel en meget god ting. Vi kan leverer hurtigt, 1-2 dage og hjælper meget gerne med valg af cykel samt størrelse.

Nogle cykler skal samles lidt og justeres når de modtages og her står vores kompetente teknikere klar på telefonerne og e-mail til at hjælpe, så du eller den du giver en gave til hurtigt kan komme ud og cykle.