Hometrainere

Stort udvalg af hometrainere

En hometrainer er en virkelig god løsning, hvis du ønsker at fortsætte din træning på cyklen, vinteren over. En hometrainer er en praktisk løsning, som ikke kræver meget plads - og så er du hverken afhængig af vind eller vejr.

Vi giver 365 dages bytte- og returret på alle vores hometrainere i sortimentet.

Thinkrider X5-2 Neo - Interaktiv Hometrainer - Zwift med flere Thinkrider X5-2 Neo - Interaktiv Hometrainer - Zwift med flere
Spar 65%
Elite Direto XR-T Hometrainer med riser block Elite Direto XR-T Hometrainer med riser block
Tilbud
4.399 kr. 3.994 kr. inkl. moms
Saris Fluid2 - Hometrainer - Fluid Saris Fluid2 - Hometrainer - Fluid
Spar 58%
1.789 kr. 749,39 kr. inkl. moms
Elite Qubo Fluid - Hometrainer - Elastogel Power Fluid
Spar 30%
2.069 kr. 1.448,00 kr. inkl. moms
Tacx Flux S hometrainer Tacx Flux S hometrainer
4.619 kr. inkl. moms
Thinkrider A1 - Direct Drive hometrainer Thinkrider A1 - Direct Drive hometrainer
Spar 64%
4.999 kr. 1.794,00 kr. inkl. moms
Tacx Antares ruller Tacx Antares ruller
1.399 kr. inkl. moms
Viser 1 til 29 af 29

Hometrainer til indendørs træning

hometrainer_Oreka_cykling_traeningEn hometrainer kan bruges til flere formål og langt de fleste bruger den til at holde sig i form om vinteren eller når det er dårligt vejr. Men en hometrainer kan også bruges som opvarmning til løb og man kan til en vis grænse også bruge en hometrainer til at træne et godt og rundt tråd. Men hvis man udelukkende går efter at træne det runde tråd, så er et par træningsruller det helt rigtige redskab til at klare denne opgave.

Hjemmetræner og hometrainer

En hometrainer er en træningscykel, som kan bruges derhjemme til at opnå en effektiv træning af benene og optimere din cykeltræning. Der er mange fordele ved at bruge en hometrainer, og den er en populær træningsform blandt både motionister og professionelle atleter. En hometrainer giver følgende fordele:

Tilgængelighed og praktisk

  • En af de største fordele ved at bruge en hometrainer er, at den er tilgængelig og praktisk. Hometrainere er lette at bruge, og de kan bruges når som helst på dagen, uanset vejret udenfor eller din tidsplan. Dette gør dem ideelle for folk, der har en travl livsstil, men som stadig ønsker at opretholde en sund livsstil.

Skånsom træning af led og muskler

  • En anden fordel ved hometrainere er, at de giver en skånsom træning af led og muskler. Træningscykler eller en anden form for motionscykel belaster ikke knæ og led på samme måde som eksempelvis løb og spring, og derfor er der mindre risiko for skader. Hvis du har skader eller smerter i led og muskler, kan en hometrainer derfor være et godt valg for dig.

Forbedring af kondition

  • En tredje fordel ved at bruge en hometrainer er, at den giver en effektiv træning. Ved at bruge en hometrainer kan du forbedre din kondition, øge dit iltoptag og forbrænde kalorier. Hometrainere kan også hjælpe med at sænke dit blodtryk og forbedre din kolesterolprofil, hvilket kan have en positiv effekt på dit helbred på lang sigt.

Let at tilpasse til din træningsintensistet og dit træningsniveau

  • En fjerde fordel ved hometrainere er, at de er nemme at tilpasse til din træningsintensitet og dit træningsniveau. Hvis du er nybegynder, kan du starte med en lav intensitet og gradvist øge den, efterhånden som du bliver mere trænet. Hvis du er en erfaren cykelrytter, kan du bruge hometraineren til at holde dig i form og forbedre din præstation, når du ikke kan cykle udenfor.

Billig træningsform

  • Endelig er en hometrainer en relativt billig træningsform i forhold til andre træningsmaskiner eller medlemskaber i fitnesscentre. Du kan købe en hometrainer til en rimelig pris, og den kræver kun lidt vedligeholdelse. Det betyder, at du kan få en effektiv træning derhjemme uden at skulle bruge en formue.

Samlet set er der mange fordele ved at bruge en hometrainer. Den er praktisk, skånsom, effektiv og nem at tilpasse dit niveau, og den kan hjælpe dig med at opretholde en sund livsstil. Hvis du overvejer at købe en hometrainer, kan det være en god idé at læse vores Ultimative guide til Hometrainere. Her kan du læse om, hvordan du kommer godt i gang med en hjemmetræner.

Hvilken hometrainer skal jeg vælge?

Her på siden finder du et bredt udvalg af hometrainere, fra velkendte mærker som  Elite, Tacx, Wahoo og mange flere. som er blandt de mest eftertragtede producenter på markedet. Men vi forstår godt at valget kan være svært - særligt hvis det er din første hometrainer du skal investere i. 

Modellerne varierer prismæssigt fra ca. 1200 kr. og helt op til 10-12.000 kr. og hvor meget du skal investere i en hometrainer, afhænger i høj grad af både behov og økonomi.
Hvis du blot ønsker at bruge en hometrainer til en gang stille og rolig motion i hjemmet, vil modellerne i den billige ende formentlig være tilstrækkeligt for dig. På disse modeller kan du typisk variere modstanden i op til 10 trin.

Såfremt du ønsker at bruge din hometrainer mere aktivt og f.eks. ønsker at være online og konkurrerer med dine vennerne, skal du op og investere i modeller med Bluetooth og ANT+.

Hvilken stigningsprocent og Watt skal jeg gå efter når jeg vælger hometrainer?

Hometrainer_interaktiv_Zycle_SmartBåde den mulige stigningsprocent og antallet af Watt kan variere en del, blandt de forskellige hometrainere på markedet – dog ligger stigningsprocenten på de fleste hometrainere på mellem 15 og 25% stigninger og modstanden mellem 1200 og 2200 watt.

En stigningsprocent på 15% lyder måske ikke af meget for nogle, men til sammenligning ligger den legendariske Alpe d´Huez med en gennemsnits stigningsprocent på 8,1% og en max. stigningsprocent på 13.

Nogle få ryttere vil selvfølgelig have behov for en større stigningsprocent, men for langt de fleste amatørryttere, vil en stigningsprocent på 15% være rigeligt.

Hvad angår antallet af Watt, så ligger de fleste pro-ryttere på mellem 1000-1200 Watt i en spurt, så kun de færreste motionister vil opleve at modellerne på 1200 Watt ikke yder nok modstand.

Skal modstanden på din hometrainer skabes via væske eller magnet?

En hometrainer kan fås med forskellige slags modstande. Der er den væskebaserede modstand og så er der magnetmodstanden. Der er fordele og ulemper ved begge former for modstande og hvis du gerne vil rådgives om, om du vil have den ene eller den anden form for hjemmetræner, så sidder vores teknikere altid klar til at hjælpe dig til at finde den hometrainer, som dækker dit behov bedst muligt til den rigtige pris. 

Den væskebaserede modstand regulerer modstanden efter dit tråd. Det vil sige, at jo hurtigere du cykler, jo mere modstand yder hometraineren. Disse modeller er gode til opvarmning og afrulning og kan desuden anvendes i stedet for en motionscykel.

De væskebaserede udgaver er ofte prisvenlige modeller, som ikke er til at slide op.

Langt de fleste hometrainere på markedet kontrollerer modstanden via magnet. Denne løsning gør, at du kan bestemme modstanden elektronisk via dit gear.
Rigtig mange foretrækker denne løsning og det er også klar disse modeller vi anbefaler, hvis hometraineren ikke blot skal anvendes til opvarmning, udrulning eller som motionscykel.

Hometrainer efterår & vinter

I videoen herover kan du se hvordan vores kollega, Lars, kæmper med at komme op på cyklen så snart vejret er dårligt. Hvis du har det på samme måde, så kan en hometrainer være løsningen!

Har du brug for hjælp til at finde en god hometrainer?

Hvis du gerne vil rådgives om, den ene eller den anden form for hjemmetræner, så sidder vores teknikere altid klar til at hjælpe dig til at finde den hometrainer, som dækker dit behov bedst muligt, til den rigtige pris. Kontakt dem her.