Cykellygter, reflekser m.m.

Alle vores lygter er billige, da vores priser holder sig langt under de vejledende butikspriser. På nogle cykellygter kan du spare helt op til 35%!

Hos os finder du altid de sidste nye og lovlige cykel lygter til billig priser. Vi går meget op i sikkerhed og holder os løbende opdateret omkring lovgivningen på området og du vil derfor altid kunne se på vores cykellygter, om de overholder den nye lovgivning. Alle vores lygter er registreret i vores system med batteritid, afstand og andre vigtige oplysninger for dig som bruger.

Lidt om vigtigheden af cykellygter

Det er meget vigtigt at din cykel er udstyret med cykellygter når du færdes i trafikken, hvad enten det er i skumringen eller når det er mørkt. Desværre har mange tendens til at glemme deres lygter efter en lang og lys sommer, hvor lygterne ikke har været nødvendige.

Hvis du har kørekort har du sikkert oplevet det mange gange, at der lige pludselig dukker en skikkelse op, som du lige så godt kunne have overset, fordi personen ikke har cykellygter på.

Det kan godt være at cykellisten nemt kan se bilen, men personen i bilen har ingen chance overhovedet for at se en cykel uden lygter! Derfor er det vigtig at du tager dette emne meget seriøst, især hvis du har børn! De skal lære fra barnsben, at man ikke tager nogen steder på cykel, med mindre man har cykellygter med. Dette gælder også hvis man regner med at være hjemme før mørkets frembrud. Man kan nemlig tit ende med at komme senere hjem end man lige regnede med.

Der er ingen undskyldninger, for ikke at have lygterne med eller fastmonteret på cyklen. Dynamolygten eksisteret rigtig længe og her i nyere tid har magnetlygter vundet mere og mere tilpas i det danske samfund. Hverken dynamo eller mangnet lygter kræver batterier, derfor er det en rigtig god idé at anskaffe sig sådan nogle lygter, hvis man har tendens til at glemme sine cykellygter.

Brug hovedet – Kør med cykellygter!