Baglygter

En god baglygte er super vigtigt for dig som cyklist, da det er din sikkerhed for at bliver set af de andre trafikanter.

Spanninga DUXO Xb baglygte Spanninga DUXO Xb baglygte
87 DKK inkl. moms
Abus Alpha baglygte Abus Alpha baglygte
29 DKK inkl. moms
Abus Vela Baglygte Abus Vela Baglygte
76 DKK inkl. moms
Baglygte Sigma MicroLight I
Spar 28%
55,18 DKK 40,00 DKK inkl. moms
Baglygte Sigma MicroLight II Blå
Spar 28%
55,18 DKK 40,00 DKK inkl. moms
Baglygte Sigma MicroLight II Grøn
Spar 28%
55,18 DKK 40,00 DKK inkl. moms
Baglygte Sigma MicroLight II Rød
Spar 28%
55,18 DKK 40,00 DKK inkl. moms
Baglygte Sigma MicroLight II Sølv
Spar 28%
55,18 DKK 40,00 DKK inkl. moms

Baglygten - din sikkerhed for at blive set i trafikken

Det er yderst vigtigt at du har en god og fornuftig baglygte når du cykler efter mørkets frembrud så du bliver set af øvrige trafikanter. 

Det er vigtigt at du finder den baglygte som passer til dig, alt afhængig af hvor du cykler henne. Cykler du på en oplyst vej, har du ikke brug for så kraftig en lygte, som hvis du cykler på en mørk landevej.

Vi har et bredt udvalg af godkendte baglygter til din cykel. Hos os finder du både baglygter som er fastmonteret på cyklen, så du er sikker på du ikke glemmer den, men du finder også små fikse lygter som nemt kan tages af og på, og som du nemt kan have med i lommen. Blandt de fastmonteret lygter finder du blandt andet magnetlygter og dynamolygter.

Hos os finder du et bredt udvalg af baglygter fra anerkendte producenter. Producenter som er nøje udvalgt på baggrund af deres kvalitet. Fælles for alle vores baglygter er, at de er godkendte efter den danske lovgivning.

Er du i tvivl om hvilken baglygte du skal vælge, kan du altid kontakte vores kundeservice som altid sidder klar til at hjælpe dig.