Har du lyst til at arbejde på din rytme , gøre dine muskler mere fleksible og forfine din koordination og teknik? Så er denne Tacx Antares Ruller det helt rigtige valg. Du kan cykle frit , ligesom på vej eller bane. Antares r…
Læs mere
Vejl.: 1599,00
DKK 1.349,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Har du lyst til at arbejde på din rytme , gøre dine muskler mere fleksible og forfine din koordination og teknik? Så er denne Tacx Antares Ruller det helt rigtige valg. Du kan cykle frit , ligesom på vej eller bane. Antares ruller er sammenklappelig og er let at transportere, og dermed får du også flere anvendelsesmuligheder med denne smarte roller.

Anvendelse
Tacx rullere anvendes særligt til opvarmning før et løb, da den er sammenklappelig og nem at have med på farten. Ydermere kan du også bruge den efter løbet, når musklerne og kroppen langsomt skal nedkøles. Flere bruger også rulleren til at optimere og vedligeholde træningen, og med en ruller, er der aldrig nogle undskyldninger for ikke at komme afsted. Denne ruller kan både anvendes til race og MTB cykler, vi anbefaler altid at man køber en træningsmåtte til at lægge under rulleren, for at skåne gulvet, hvis man anvender den i hjemmet.

Specifikationer

  • Farve: Sort og blå
  • Sammenklappelig
  • Stand-alone
  • Opgrader din teknik
  • Vedligeholdelsesfri

Kvalitetsniveau
Træning på en Tacx Antares er en let måde at højne dit niveau på samt at gøre dine muskler mere smidige. På en Antares roller pedalerer man fra hofterne, på fuldstændig samme vis, som man ville gøre på landevejen. Det er nødvendigt med en høj pedalfrekvens, for at få den rette følelse i benene. Tacx Antares har tidligere været anvendt som opvarmnings-værktøj ved De Olympiske Lege.

Vedligeholdelse
Denne Tacx Antares ruller kræver ingen vedligeholdelse. Det er dog altid en god idé, at sørge for at tørre den over med en klud engang imellem. 

EAN: 8714895032047

Ingen anmeldelser af dette produkt.