Garmin / Tacx Webshop - Stort udvalg af Garmin & Tacx produkter

Garmin / Tacx

Garmin / Tacx

Garmin / Tacx Webshop - Stort udvalg af Garmin & Tacx produkter

Garmin beskæftiger i dag 9200 personer fordelt på 35 kontorer i hele verdenen. Garmin laver førsteklasses produkter til brug inden for bilindustrien, luft -og skibsfart samt til udendørs -og sportsaktiviteter, som er en stor del af alle personers liv i hele verdenen.

Garmin er den globale leder på de markeder, hvor Garmin er aktiv og promovere sine produkter. Garmin markedsfører sig over hele verden og er dermed den største producent af GPS udstyr og tilhørende tilbehør i hele verdenen.

Garmins produkter er eftertragtet for deres overbevisende design, høje kvalitet, brugervenlighed og bedste værdi for prisen. 4 simple ord som beskriver Garmin produkter, deres virksomhed og deres kultur, som den førende leverandør af GPS udstyr er Garmin forpligtet til at udvikle og producere førsteklasses produkter, hvilket man må sige, at de har formået!

Garmin cykelcomputere

Garmin har deres egen forretningsmodel, hvor de selv udfører alle designprocessor, produktionsprocessor, markedsføringsprocessor og lagerprocessor. Det betyder at det giver bedre kontrol over tidsplaner, kvalitet og kundeservice. Garmins brugervenlige produkter er ikke alene eftertragtede for deres overbevisende design, høje kvalitet og bedste værdi, men også for deres nyskabende funktioner, som forbedre tilværelsen for kunderne.

I Garmin Edge cykelcomputer serien finder du et stort udvalg af GPS cykelcomputer, til alle cyklister; lige fra motionisten til MTB og elitecykling. Deres modeller giver dig mulighed for at måle og sammenligne på en stor mængde data, og er samtidig meget brugervenlige.

Garmin Edge 520, Edge 820 og Edge 1030 Plus er Garmins topmodeller, når det kommer til at måle på cykelrelevant data, og kan kombineres med andet Garmin cykeltilbehør, som f.eks. Garmin Varia Radar baglygten.