Med denne Garmin cykellygteholder får du mulighed for at bruge din Garmin Varia Radar baglygte på flere cykler. Beslaget monteres omkring sadelpinden, og dermed bliver det muligt for flere i husstanden at bruge lygten uden at…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne Garmin cykellygteholder får du mulighed for at bruge din Garmin Varia Radar baglygte på flere cykler. Beslaget monteres omkring sadelpinden, og dermed bliver det muligt for flere i husstanden at bruge lygten uden at skulle flytte beslaget også.

Anvendelse
Denne lygteholder giver gode muligheder for en ydeligere montering af den smarte Garmin Varia Radar. Dette gør det derfor muligt, at man kan anvende denne på flere forskellige cykler.

Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Monteres omkring sadelpinden

Montering
En montering af denne cykellygteholder sker nemt ved, at man gør det omkring sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Garmin gør det nemt at være cykelrytter med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er i top. Dette gives igennem en kombination af solide materialer og teknologier, der kan yde en forbindelsen mellem et højt præstationsniveau. Dette har givet både amatører og professionelle en stor støtte til deres præstationer, hvilket også har givet dem et solidt niveau på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

EAN: 753759142872

Ingen anmeldelser af dette produkt.