Varenummer: 010-10644-11

Garmin lygteholder - Til Varia baglygte


 
138 DKK / STK
110,40 DKK ekskl. moms
 •  
 • Med denne Garmin cykellygteholder får du mulighed for at bruge din Garmin Varia Radar baglygte på flere cykler. Beslaget monteres omkring sadelpinden, og dermed bliver det muligt for flere i husstanden at bruge lygten uden at skulle flytte beslaget også.

  Anvendelse
  Denne lygteholder giver gode muligheder for en ydeligere montering af den smarte Garmin Varia Radar. Dette gør det derfor muligt, at man kan anvende denne på flere forskellige cykler.

  Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Monteres omkring sadelpinden

  Montering
  En montering af denne cykellygteholder sker nemt ved, at man gør det omkring sadelpinden.

  Kvalitetsniveau
  Garmin gør det nemt at være cykelrytter med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er i top. Dette gives igennem en kombination af solide materialer og teknologier, der kan yde en forbindelsen mellem et højt præstationsniveau. Dette har givet både amatører og professionelle en stor støtte til deres præstationer, hvilket også har givet dem et solidt niveau på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

 • Brand Garmin
  Produkt Monteringsbeslag
  Genopladelig Nej
  EAN 753759142872
 • Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
  Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70106401, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.