Cykelcomputere

Brug for en cykelcomputer?

Vi sælger billige cykelcomputere. Både modeller som er trådløse, med gps og med mulighed for at måle puls. De fleste af vores cykelcomputere passer til alle cykeltyper og kan sagtens bruges af både børn og voksne.

Bliv mere seriøs omkring din træning med markedets bedste cykelcomputere.

Her i kategorien finder du alle vores billige cykelcomputere delt op i 3 kategorier med cykelcomputere og kategori med forskelligt tilbehør til cykelcomputere.

Cykelcomputere med ledning

I denne kategori finder du alle de cykelcomputere som ikke har trådløs tilslutning. Og hvis du er ude efter en billig cykelcomputer til brug på din hverdagscykel, så er det med stor sandsynlighed også sådan en cykelcomputer, som du er ude efter. Cykelcomputere med ledning er billige og selvom de er med ledning, så betyder det ikke, at cykelcomputeren er fastmonteret på cyklen. Når man sætter sin cykelcomputer fast på sin cykel, så foregår det for alle cykelcomputeres vedkommende ved at man monterer en holder på cyklen, som man så klikker sin cykelcomputer fast i. Selve beslaget til cykelcomputeren er fastmonteret på styret og når man vælger en cykelcomputer med ledning, så går ledningen op til holderen og ikke til selve computeren.

Trådløs cykelcomputer

Hvis man vælger en trådløs cykelcomputer, så er man fri for at montere ledninger på sin cykel. Ledningerne pynter ikke og mange vil ikke se på disse ledninger og vælger derfor at købe sig en trådløs cykelcomputer. En af de største farer ved at købe en trådløs cykelcomputer er, at man får købt en for billig cykelcomputer. Hvis du gerne vil have en trådløs computer, så anbefaler vi, at du køber fra en af de anerkendte producenter såsom Sigma, Shimano og lignende. De bedste trådløse cykelcomputere er optimeret til kun at fange deres eget signal og ikke blive forstyrret af signalet fra andre cykelcomputere eller fra mobiltelefoner og andre elektriske enheder.

Cykelcomputer med GPS

Hos Cykelpartner.dk har fører vi nogle af de meste anerkendte og forespurgte cykelcomputere med gps. Samtidig med at vi sortere dårlige modeller fra, så kigger vi altid efter at finde nogle rigtig gode produkter til dig, som har en lang holdbarhed samtidig med, at vi indkøber produkterne til priser, som tillader os at sælge dig den billigste cykelcomputer med gps. En cykelcomputer med gps giver dig mulighed for at analysere på din rute, når du kommer hjem. Du kan genne din rute til en senere cykeltur eller du kan dele den med andre, ligesom du også kan hente andres ruter ind på din egen cykelcomputer, hvis den har gps. Denne funktion er naturligvis kun tilgængelig på en cykelcomputer med kort og det findes der kun i de enheder, som har gps.

Kadence og watt måling

En kadencemåler til en cykel måler hvor mange omgange man kører pedalerne rundt pr. minut.
Der findes flere muligheder for at måle kadence, når man cykler. Man kan enten købe en cykelcomputer, hvor der medfølger en kadencesensor eller man kan købe en cykelcomputer, som giver mulighed for at vise kadence og så kan man selv købe netop den kadencesensor, som man gerne vil koble på. Som nybegynder behøver man ikke at måle kadence, men efterhånden som man bliver bedre, så kan man få en del ud af at optimere på ens kadence og dette er kun muligt, hvis man har en kadencemåler. Formålet med en kadencemåler er, at man kan variere brugen af muskler og puls i forskellige situationer og dermed yde sit maksimale. 

Når man bliver endnu bedre, så vil mange gerne have styr på, hvor mange watt de træder i pedalerne. Watt er en måleenhed for effekt og dette betyder på godt dansk, at man kan se, hvor meget energi, man overfører til cyklen. Der findes både wattmålere, som sidder hjulene og nogle som sidder i cyklens pedaler eller pedalarme. Når man har styr på, hvor mange watt man kan træde over en given strækning, så kan man yde sit absolut optimale uden at lade sig påvirke af sine konkurrenter. Dette giver ikke det mest spændende løb for tilskuerne, men for den enkelte cykelrytter er det en rigtig effektiv strategi. 

Hvis man er på udkig efter cykelcomputere med kadence eller wattmåling, så skal man lede under cykelcomputere med gps, da det typisk er i disse lidt bedre modeller, at man finder denne feature.