Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Beskyt din Garmin Edge 1030 cykelcomputer med dette silikone cover. Overtrækket er fremstillet med specielle udskæringer som gør, at computeren nemt kan monteres på styret. Derudover gør covere…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Beskyt din Garmin Edge 1030 cykelcomputer med dette silikone cover. Overtrækket er fremstillet med specielle udskæringer som gør, at computeren nemt kan monteres på styret. Derudover gør coveret computeren nem at holde ved når den ikke er monteret. Silikone coveret beskytter din Edge 1030 mod snavs, vand og stenslag og er især ideel til MTB, da chancerne for styrt er større. Cykelcomputeren kan nemt oplades når den er i coveret, som findes i 6 forskellige farver, der kan matche lige præcis dit cykeltøj eller cykel.

Specifikationer

  • Farve: Vælg mellem: Sort, hvid, rød, gul, grøn og blå
  • Materiale: Silikone
  • Passer til Garmin Edge 1030

Kvalitetsniveau
Garmin har i mange år haft det professionelle niveau tæt ind på livet, hvor amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne i stor stil. Dette bliver givet med komfort og funktionalitet, der er defineret af solide materialer og innovative teknologier. Dette har leveret dem til en solid plads på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

04-01-2019
21-05-2018