5 anmeldelser
Tacx er skaberen bag denne smarte Deva letvægtsflaskeholder, som findes i et væld af lækre farver, så du kan købe en, der passer præcis til din cykel. Deva fra Tacx er skabt i forstærket polyamid, som er et holdbart og smidig…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Tacx er skaberen bag denne smarte Deva letvægtsflaskeholder, som findes i et væld af lækre farver, så du kan købe en, der passer præcis til din cykel. Deva fra Tacx er skabt i forstærket polyamid, som er et holdbart og smidigt materialet, hvilket betyder, at den kan give sig, og dermed kan den anvendes til flere flaskeformer.

Anvendelse
Du kan bruge denne Deva flaskeholder på alle cykeltyper, og idet flaskeholderen tilbydes i en lang vifte af farver, kan du skabe præcis det udtryk, du ønsker på din cykel.

Specifikationer

  • Model: Deva
  • Vægt: 29 gram
  • Materiale: Forstærket polyamid; 40% carbon fibre, 30% glasfibre
  • Passer til de fleste flasker
  • Bolte til montering medfølger

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstand kan variere, på langt de fleste cykler er afstanden på mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Grundet materialet er du sikret en super holdbar og attraktiv flaskeholder, som du kan have i flere år. Deva flaskeholderen har en imponerende lav vægt, hvilket også gør den yderst anvendelig.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med lethed blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Tilgængelige varianter

Matsort

27-06-2019
Gode holder nemt at få flaskerne fri og hurtig levering
20-08-2018
Flaskeholderen passer desværre ikke til den flaske jeg har købt, det troede jeg den ville.
09-05-2018
Er jo mest en lækkerhed faktor, at man kan få dem i de farver som gør din Cykle bare lidt mere Lirens... Men de har godt greb om flaskerne, de sidder godt fast :)
12-04-2018
Holder flasken godt. Kan anbefales.
30-10-2017
Super hurtig service, gode varer til gode priser.