Diverse køretøjer

Sørg for at skabe interesse for udendørs leg, ved at skifte udvalget derhjemme fra tid til anden. Ved at se denne kategori igennem, er vi sikre på, at du finder inspiration.

 

Sæt dig godt til rette og nyd køreturen...

- Det er nemlig ikke kun frisk luft og motion der er fordelene ved at se børnenes plastik køretøjer i indkørslen.

  • Sanser stimuleres under forskellige vejrforhold
  • Balance og motorik bliver udfordret
  • De mindste styrker deres kropsforståelse
  • Både store og børn øver konflikthåndtering og fællesskaber styrkes

Et bredt udvalg

Hos Cykelpartner.dk har vi legetøjsbiler i forskellige størrelser fra store mærker, som leverer i en høj kvalitet og i et super lækkert design. Vores store udvalg er til børn fra 2 år til teenagere, og med Vores Prismatch kan du roligt udvide bilparken derhjemme.

Mange børn elsker fart over feltet og de kender allerede de gode gocarts fra deres daginstitutioner. Det er en super sjov måde at få sig rørt på og de får brugt en masse energi, da en gokart drives af barnets rugbrødsmotor.

En swingcar er et godt alternativ til mindre børn, der ikke kan køre en gocart endnu. En Swingcar har ingen pedaler og kører fremad ved at man svinger rattet fra side til side. Den er super god til børns motorik og balance og kan bruges af alle børn fra en alder på 2 år. Samtidig er den også ret lydløs og kan både køre inde og ude, bare det er på et fast underlag. En swingcar bliver nogen gange også omtalt som en twistercar, men det er helt det samme. 

Skal du tage dine børn helt tilbage til "da far var dreng" har vi også en sæbekassebil i vores sortiment. En sæbekassebil kan bygges i mange prisklasser, og sommetider til billige penge. Dog er vores EN71 godkendt, så du kun skal fokusere på at have det sjovt, og kun spekulere i, hvornår mon det bliver din tur næste gang. Her har barnet mulighed for at udvikle både kreativitet og fantasi, når vognen skal dekoreres.