Løbehjul

Et løbehjul er ikke bare et løbehjul.

Det er meget vigtigt at du gør op med dig selv, hvad du ønsker at benytte et løbehjul til. For der er en del forskel på løbehjul alt afhængig af hvilke udfordringer de skal ud på. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvilke behov dit løbehjul skal gå ind og dække.

Trick løbehjul

Skal du bruge dit løbehjul på fx. en rampe eller lave forskellige tricks skal du helt klart vælge et trick løbehjul. For i forhold til det almindelige løbehjul, et trick løbehjulet bygget ekstra solidt og kan dermed tåle den hårde behandling som det kommer ud for ved fx. at lande på en rampe. Et trick løbehjul er derudover udstyret med mindre hjul, som er rigtig gode at bruge til tricks osv., men knap så gode hvis du skal gøre frem og tilbage fra skole, da de små hjul ikke kører særlig stærkt. Det bedste er at købe et trick løbehjul hvor styret ikke kan justeres, da det bare gør det mere robust.

Til børn

Dette er løbehjul til primært de mindre børn og dem som bare skal benytte den til at kører lidt rundt på for sjov på vejen. Her skal du være opmærksom på at hjulene er lidt større end på trick løbehjulet samtidig med at de er lidt svagere i selve hjulet. Så derfor skal du ikke benytte et almindeligt løbehjul til ramper, kantsten eller lingende, for det holder de simpelthen ikke til.

Til transport

Er du en som skal have højt tempo eller skal du hurtigt til og fra skole eller arbejde, kan du med fordel købe et løbehjul til transport. De har noget større hjul og derved opnår du også den højere fart. De er bygget til at kører hen over ujævnheder som fx. er i asfalten så derfor er de virkelig godt egnet til bykørsel. Dog skal det siges at disse løbehjul slet ikke er egnet til nogen former for tricks. Så det anbefales at man ikke benytter dem til det, da de så går i stykker.

Tilbehør og reservedele

Her finder du ophæng, nye hjul eller stickers eller andre reservedele til dit løbehjul. Da du hele tiden vil bruge dit løbehjul, så skal du have skiftet dine hjul eller andre reservedele igennem tiden. Husk dog på at kører du på et trickløbehjul skal du ikke gå ned og købe hjul som er af plastikstel eller lignende, for de vil ikke kunne holde til det.

Herover kan du gå ind i den ønskede kategori og se udvalget. Vi har et stort udvalg fra fx. My Hood, Razor og Slamm Scooters.