PUKY

Puky – når dit barn skal have en sjov - men samtidig sikker - oplevelse på hjul

Puky har nu i mere end 60 år været indbegrebet af kvalitet og funktionalitet, når det drejer sig om fremstilling af børnevenlige køretøjer, som f.eks. Puky løbecykler, Puky Løbehjul og Puky cykler. Dette skyldes især den enestående kvalitetsstandard, det smarte design og ikke mindst brugervenligheden, som er i top, grundet de gode konstruktioner og børnevenlige dimensioner.

Puky er en pionér når det drejer sig om sikkerhed. Alle køretøjer – såsom cykler, løbecykler og løbehjul har førsteklasses sikkerhedsudstyr og er testet og godkendt af uafhængige institutter. – Og det er naturligvis din sikkerhed for, at dit barn ikke bare får et smart og funktionelt produkt, men også et produkt som sikkerhedsmæssigt er i top. Det samme gælder naturligvis for cykelhjelme til børn.

Puky køretøjer bliver udviklet til børn og er derfor børnevenlige ned til mindste detalje. Dette er grunden til at Puky i mange år er blevet udmærket med store designpriser for deres produkter. Priserne er vundet grundet Puky´s innovative mindset, hvor de konstant sætter nye standarder for cykler, løbecykler og løbehjul på markedet.

Prismæssigt ligger Puky meget fornuftigt – særligt når man tænker på produkternes kvalitet og holdbarhed. De fleste køretøjer fra Puky kan vokse sammen med barnet, takket være justerbare egenskaber eller justerbare komponenter. Kvaliteten og de justerbare egenskaber gør, at mange forældre oplever at produkterne fra Puky sagtens kan gå i arv mellem søskende eller sælges brugt når barnet er færdige med at bruge det.

Puky og sikkerhed

Da Puky udelukkende koncentrerer sig om udviklingen af børnekøretøjer, har de opbygget en stor viden og kompetence indenfor børns sikkerhed når de færdes på 2 hjul.

Børn elsker som regel fart og spænding og nogle gange går det virkelig stærkt når de får lov til at give den gas på egen hånd. Af den grund er de fleste håndtag fra Puky med sikkerhedsgreb, som sikrer at barnets hænder ikke glider af håndtaget mens det kører.  

Puky har også produceret sikkerhedsflag og ringeklokker som kan monteres på Puky´s køretøjer. Flagende hjælper med at gøre børnene mere synlige i trafikken og ringeklokkerne giver mulighed for at gøre opmærksom på sig selv via lyd.  

Hos Cykelpartner mener vi derfor at Puky yder et vigtigt bidrag til sikker børnemobilitet på hjul.

Puky tilbyder udvidet garanti

Cykelpartner er forhandler af PUKY løbecykler, børnecykler, løbehjul og tilbehør - som f.eks. cykeltasker, ringeklokker, cykelhjelme, og cykelkurve etc. fra Puky.

Læs mere om Puky’s produkter på puky.de/dk. Her har du også mulighed for at registrere dit produkt senest 4 uger fra købstidspunktet og opnå en udvidet 5 års garanti på dit Puky produkt. - Produktet kan registreres via dette link: https://www.puky.de/dk/warranty