Til Puky's løbecykler og løbehjul er der blevet designet denne ringeklokke, så de små kan gøre opmærksom på sig selv i trafikken, skoven mv. eller også kan de bare nyde at lege med den og høre dens høje klang. Samtidig er rin…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Til Puky's løbecykler og løbehjul er der blevet designet denne ringeklokke, så de små kan gøre opmærksom på sig selv i trafikken, skoven mv. eller også kan de bare nyde at lege med den og høre dens høje klang. Samtidig er ringeklokken også sjov for børnene at lege med.

Anvendelse
Ringeklokken kan anvendes på cykler og løbehjul, der har en styrdiameter på 20 mm, og det behøver ikke lige at være en Puky-cykel eller et Puky-løbehjul. Der kan vælges mellem 3 skønne farver, som passer til farverne på Puky's cykler og løbehjul. Barnet ringer med klokken ved at dreje på den sorte ring, som sidder omkring klokken. Den er designet således, at barnet nemt får et godt greb omkring den.

Specifikationer

  • Farver: Kiwi, pink og rød
  • Diameter: 4,5 cm
  • Styrdiameter: 20 mm
  • Materialer: Plastik og metal

Montering
Ringeklokken monteres nemt ved brug af en stjerneskruetrækker.

Kvalitetsniveau
Denne ringeklokke er lavet af solide materialer i form af plastic og metal. Den giver en klar og distinkt lyd, så dit barn kan blive hørt af andre.

Vedligeholdelse
Denne ringeklokke kræver minimal vedligeholdelse, vi anbefaler dog almindelig rengøring.

Ingen anmeldelser af dette produkt.