Tilbehør til børnecykler

Tilbehør og pynt til pigecykler og drengecykler. Sommetider er det de små detaljer, som gør glæden størst. Se dit barn vokse af stolthed, med nyt grej til cyklen i smarte, iøjefaldende farver.

Skubbestang til børnecykel Skubbestang til børnecykel
179 DKK inkl. moms
Egerrasler i plast 36 stk
39 DKK inkl. moms
Klistermærkater numre 1 - 84 - Grøn
OUTLET - Køb nu!
Spar 80%
199 DKK 40,00 DKK inkl. moms
Viser 1 til 28 af 28

Bliv fortrolig med trafikken

Denne kategori indeholder et bredt udvalg i reservedele og ekstra udstyr, som du kan tilkøbe til din børne- eller juniorcykel. Flag, tasker og ringklokker er blot for at nævne et par stykker i vores store sortiment. 

Børnecykler er ofte smarte og fuld af udstyr, allerede fra start. Men med få, simple midler, kan cyklen piftes op og gøres personlig - ofte til billige penge.

Cykelstang, skubbestang eller hjælpehåndtag - kært barn har mange navne. Dette hjælpemiddel er uundværlig til at lære børn at cykle selv. Og med mor eller far lige i nærheden, er det med til at skabe tryghed overfor barnet, lige de første par gange i trafikken. Når balancen er fundet og barnet er tryg på cyklen, er det tid til at cykle rundt i byen, så barnet lærer trafikreglerne at kende. Her er det igen vigtigt, at forældrene baner vejen, og viser gode eksempler på trafikregler og sikkerhed i trafikken.

Udover ringeklokke, cykellygter og sikkerhedsvimpel er der også mange andre måder, at øge sikkerheden i trafikken. Vælg bl.a. reflekser eller tøj med refleksdetaljer, for at gøre dit barn mere synligt for Jeres medtrafikanter. I dag findes der rigtig meget flot børnetøj, med seje detaljer.

Pynt til cyklen

En cykel kan pyntes med en masse; små cykelkurve eller streamers på styret til en sej cykeltaske til cykelstellet. Det er sådan set kun fantasien som sætter grænser! Vi har et stort udvalg af pynt til enhver børnecykel. Det er både nemt at montere, men det er også med til at gøre en pigescykel rigtig flot. 

Et stort udvalg af tilbehør til produkter fra Puky

Puky leverer ikke bare køretøjer til børn – de har også sørget for udstyr og tilbehør til både cykler, løbecykler og løbehjul.

Det vigtigste produkt er selvfølgelig cykelhjelmen fra Puky.  Hjelmene findes i forskellige størrelser og farver og har mange forskellige fine designs og motiver. Alle cykelhjelme fra Puky kan justeres i størrelsen, så dit barn får den helt optimale pasform.

 

Hvis dit barn synes det er hyggeligt at medbringe bamser eller proviant på cykelturen, er det muligt at købe fine cykeltasker og cykelkurve til dit barns Puky løbehjul, Puky løbecykel eller Puky cykel.