Cykelstol / Barnestol

Vi sælger barnestole og Bulldog barnesæder til din cykel. En cykelstol/barnestol er en rigtig god måde at fragte dit barn rundt, hvis det endnu ikke har lært at cykle eller hvis I cykler i tæt trafik. Barnet sidder i barnestolen, enten foran eller bagved dig.

Barnestole fra Yepp, Hamax, Bulldog, Polisport og Qibbel.

At vælge en barnestol til sin cykel er ikke nogen let opgave. Der er mange forskellige typer cykelstole at vælge imellem og der findes også vidt forskellige placeringer af en cykelstol. Her hos Cykelpartner.dk kan vi byde dig på billige priser på barnestole og vi har ofte rigtig gode tilbud på cykelstole fra kendte producenter såsom Yepp, Polisport, Römer m.m. Cykelstole kan bruges på langt de fleste typer cykler, men oftest ses de brugt på mountainbikes, citybikes og andre former for hverdagscykler.

Denne kategori er delt op i følgende underkategorier:

Cykelstole til montering bag på cyklen

Af sikkerhedshensyn anbefaler mange, at man vælger en barnestol, som er monteret bag på cyklen. Når barnet er placeret bag ved den voksne er barnet bedre beskyttet også mod vejrlige forhold som regn og sne. Ulempen ved en cykelstol, som er monteret bagpå cyklen er dog, at barnet ikke har den gode og frie udsigt, som de får ved at sidde i en cykelstol, der er monteret foran på cyklen.

Barnestol til montering foran på cyklen

Hvis man vælger en cykelstol til at sætte foran på cyklen, så kan man vælge mellem en barnestol til at montere på styret af cyklen eller man kan købe et cykelsæde til at sætte fast på stangen på en herrecykel. Cykelsæder til at montere på stangen har været kendt i mange år og man kalder dem ofte for et traktorsæde til cykel. Den anden type cykelstol til frontmontering på cyklen er cykelstole, som skal monteres på cyklens styr. Denne type cykelstol giver meget mere støtte end et cykelsæde gør.

Cykelstol montering

Du finder også et rigtigt stort udvalg i tilbehør til barnestole til cykler. Vi har forsøgt at overskueliggøre kategorierne ved at opdele tilbehør til cykelstole i to underkategorier. I kategorien "Cykelstol montering" finder du et stort udvalg i beslag til at montere barnestole med. Hvis det er muligt at få et ekstra beslag til en cykelstol, så er det her, du skal finde det.

Tilbehør til cykelstole

I kategorien "Tilbehør til cykelstole" har vi samlet alle de dele, som du kan udskifte eller tilkøbe til din cykelstol. Her finder du et stort udvalg af sæder, fodhvilere, seler, bogstaver og nøgler til cykelstole.

Cykelstole til flere cykler

En anden ting man bør overveje, inden man køber en barnestol er, om man kun skal bruge barnestolen til én cykel eller om man ofte skal skifte stolen fra den ene cykel til den anden. Hvis man har intentioner om at bruge sin cykelstol på flere cykler, så vil skiftet mellem de forskellige cykler blive meget lettere, hvis man køber en cykelstol med et beslag, hvor man kan løsne cykelstolen med et enkelt klik. Ved denne form for barnestole tilkøber man ekstrabeslag til de andre cykler og kan så let flytte cykelstolen frem og tilbage helt uden brug af værktøj.

Billige cykelstole

Der findes mange billige cykelstole på markedet, men her hos Cykelpartner.dk har vi valgt, at vi kun vil tilbyde dig rigtig gode kvalitets cykelstole, som vi har gode erfaringer med og som holder i mange år. Vi køber mange barnestole til cykler hjem og derfor kan vi tilbyde dig nogle af de mest anerkendte cykelstole på markedet til billig pris. Så selvom du ikke finder de helt billige barnestole her i shoppen, så finder du nogle kvalitets cykelstole til billig pris, som lever op til alle standarder og som har en lang holdbarhed.

Barnestole i flotte og trendy farver

Der er mange kriterier, som gør sig gældende, når man skal købe en ny barnestol til sin cykel og for nogle er den rigtige farve meget vigtig, da man gerne vil have en barnestol i samme farve eller i en matchende farve til sin cykel, det tøj man ofte bruger eller noget helt andet. For andre vil man bare gerne have en billig barnestol og for langt de fleste spiller sikkerheden en afgørende rolle.
Hvis man gerne vil have en rigtig trendy cykelstol og være med på moden, kan man med fordel kigge efter barnestole fra Yepp. Yepp er ikke de billigste på markedet med deres barnestole, men de vinder den ene test efter den anden og så er de rigtig gode til at følge tidens trend og komme med nye farver.
Man har i mange år kunnet købe Yepp i de gænge farver: sort, blå, rød, orange og grøn, men efterfølgende blev en lyserød eller nærmest pink cykelstol introduceret og nyeste skud på stammen er en virkelig flot lilla barnestol til både foran og bagpå.