Ure og GPS

Hos Cykelpartner har vi et bredt udvalg af pulsure, fitnessure og ure med GPS fra førende producenter som Sigma samt vore egne husmærker, som du kan bruge til bl.a. løb, fitness, spinning og cykling. Urene er ideelle for dig der gerne vil tracke og forbedre din træning.

Vores løbeure er inddelt i tre kategorier:

Løbeure med GPS: Ure med integreret GPS gør det nemt at tracke din rute samt at holde styr på dit tempe og hvor lange distancer du tilbagelægger.

Analoge pulsure: Et sikkert valg til dig der er ny inden for løb eller cykling. Analoge ure er ofte billigere og nemme at betjene for uøvede løbere. De er bl.a. velegnede til holdtræning, idet de ikke bliver forstyrret af signaler fra andre pulsure.

Digitale pulsure: Hvis du benytter et pulsbælte under din træning – hvilket bl.a. er populært til spinning og holdtræning – er et digitalt pulsur et godt valg, da det kan kommunikere med dit pulsbælte og give dig flere og bedre målinger.

Hvilket løbeur skal jeg vælge?

  • Løber du for at tabe dig? – Så overvej et løbeur der viser skridt, hvilket er med til at motivere dig.
  • Vil du kunne løbe længere? – Så bør du anskaffe dig et løbeur med GPS der kan tracke dine ruter.
  • Ønsker du at forbedre din form? – Så køb et løbeur der har intervaltræningsfunktion, samt måling af puls og distance.
  • Vil du løbe hurtigere? – Så er det vigtigt at uret har GPS og hastighedsmåling.

Få det rette tilbehør
Foruden det rette ur til din træning, finder du også her en masse ekstraudstyr der kan gøre din træning lettere og bedre. Vi har f.eks. et stort udvalg af pulsbælter i mange prisklasser samt opladerkabler og batterier til dit ur.

Læs mere i vores guide
Vil du gerne vide mere om hvordan du vælger det bedste løbeur ud fra dine krav og behov, anbefaler vi, at du læser vores guide her på siden.