Cykellåse, hængelåse

Køb en ny cykellås til din cykel. Vi har mange forskellige forsikringsgodkendte cykellåse fra Basta, Point, Trelock m.f.

Godkendte cykellåse

Hvis man vil sikre sig, at man kan få sin cykel erstattet, hvis man er så uheldig at få den stjålet, så er det vigtigt, at man sørger for at købe sig en såkaldt godkendt cykellås. Det hedder rigtigt en forsikringsgodkendt cykellås, da det er forsikringsselskaberne der i samarbejde med dansk varefakta nævn står for godkendelse af låsene.

Der er forskellige kriterier, som skal være opfyldt i forhold til, hvor svær låsen skal være at få op, for at forsikringsselskaberne vil godkende låsen og desuden skal låsen være med nøgle. En cykellys med kode er ikke sikker, da det er et spørgsmål om tid og held og en tilfældig person kan låse cyklen op. Man kan derfor ikke få en godkendte cykellås med kode.

Der findes rigtig mange super gode cykellåse, som er langt stærkere og mere sikre end de godkendte cykellåse, men da ikke alle producenter vil betale for en godkendelse, bliver ikke alle låse mærket med den danske godkendelse. Dette betyder langt fra, at man får en dårlig cykellås ved at købe en ikke godkendt lås, men man skal være opmærksom på, at forsikringen ikke dække din cykel, hvis den bliver stjålet.