2 anmeldelser
Her får du en Abus 5000 XCL Protectus i bred model. Låsen er en varefaktakontrolleret clicklås til mountain- og citybikes og er naturligvis forsikringsgodkendt. AnvendelseDenne forsikringsgodkendte lås er beregnet til at fas…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 209,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en Abus 5000 XCL Protectus i bred model. Låsen er en varefaktakontrolleret clicklås til mountain- og citybikes og er naturligvis forsikringsgodkendt.

Anvendelse
Denne forsikringsgodkendte lås er beregnet til at fastmontere på en mountain- eller citybike. Der skal kun bruges nøgle når låsen skal åbnes, den kan låses uden brug af nøgle. Som supplement til Protectus 5000 låsen anbefaler vi Protecus 5000 kæden, som er en kædelås der kan kobles sammen med den fastmonterede lås således cyklen let kan låses fast til stationære objekter.

Montering:
Låsen fastmonteres på cyklen bagstel med de to medfølgende strips. Stripsene strammes med en 4,5 til 5,5 mm flad skruetrækker, når låsen sidder korrekt og funktionen er afprøvet kan det overskydende af stripsene skæres af med en hobbykniv.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter på bøjle: 9 mm
  • Indvendige mål: 130 x 54 mm
  • 2 nøgler medfølger
  • Varefakta kontrolleret
  • Specialhærdet stål
  • Abus level 9
  • Vægt: 650 gram

Sikkerhed og kvalitet
Dene forsikringsgodkendte click lås er udført i special hærdet stål, som er svært for en tyv at ødelægge. Har du behov for nye eller flere nøgler til låsen er der mulighed for at bestille disse, blot du har nøglenummeret, som er præget ind i nøglerne. Låsen leveres med låsebevis.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Låseolien finder du her. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold, 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

EAN: 4003318315039

12-12-2017
Det her er en skidt lås. Nøglen er svær at få i. Og man føler, at man vrider nøglen fra hinanden hver gang, man prøver at låse den op igen. Låsen går meget trægt. Den låste dog op upåklageligt første gang. Men nu skal den hjælpes hver gang (man skal vride lidt i låsepalen hver gang). Jeg tror ikke, at den overlever vinteren.
06-04-2015
Låsen var nem at montere og virker efter forskriften