Abus

ABUS er en velkendt virksomhed med et rigtig godt omdømme! Abus har altid haft stor fokus på sikkerhed, hvad enten det drejer sig om cykelhjelme eller cykellåse.

Produktionen og salget bestod en gang af hængelåse som var produceret ud fra mottoet: Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Virksomheden har siden grundlæggelsen haft kraftig vækst, og forsyner nu kunder rundt om i hele verden med både cykellåse og cykelhjelme – og fællesnævneren for alle produkterne er, at de er produceret med fokus på at sikkerhed og en kvalitet helt i top.

Siden grundlæggelsen af ABUS har virksomheden levet 100% efter deres motto: Sikkerhed er afhængig af kvalitet. Dette motto har altid været deres hovedfokus, uanset hvilket produkt de har udviklet - og netop dette har bidraget til at Abus har haft stor succes lige fra begyndelsen.

I dag har ABUS stor succes med deres produkter i hele verden! - og har op til flere produktioner i Tyskland, Kina og Taiwan. De har tilmed dansk support to steder i Danmark - på Sjælland og i Jylland.

Vores sortiment af ABUS produkter hører under deres målgruppe ”Sikring i fart”, som dækker over cykellåse, cykelhjelme, cykeltasker og cykellygter, m.m. Denne målgruppe har til formål at dække kundernes behov i to-hjuls branchen.

Abus cykelhjelm - høj kvalitet og sikkerhed!

Det tydelige kendetegn for alle ABUS-produkter er den utrolig høje kvalitet og sikkerhed. Og her er Abus cykelhjelme og cykellåse ingen undtagelse. 

Producenten Abus er mest kendte for deres sikkerhedssystemer indenfor både almindelige låse og cykellåse - men Abus kan meget mere end det, og deres evne til at have fokus på sikkerhed, har også vist sig særdeles effektiv i deres produktion af cykelhjelme og beklædning til cyklisten.

Abus sætter altid rigtig stor fokus på sikkerheden og derfor ser man også, at de laver specielt tyverisikrede cykellåse, deres kædelåse er næsten umulige at klippe eller skære over og deres cykelhjelme bliver lavet med ekstra sikkerhed i forhold til rigtig mange andre cykelhjelme på markedet - herunder MIPS teknologi.

For Abus er det ikke nok, at deres cykelhjelme eller cykellåse lever op til de standarder og krav, som det kræves for at få godkendt produkter på det danske marked, samt i udlandet. Abus sætter helt nye højder for sikkerhed både indenfor beskyttelse af cykelrytteren og i forhold til at sikre sig, at man kan have sine egendele, herunder sin cykel, for sig selv.

Abus leverer ikke de billigste cykeldele på markedet, når man kigger på indkøbsprisen her og nu, men hvis man ser på deres produkters holdbarhed over tid, så er Abus altid en rigtig god investering. Når man samtidig tænker på den sikkerhed, som man finder i deres produkter, så kan den forøgede pris  være en rigtig god investering, hvis man kan beholde sin cykel for sig selv eller hvis man slippe for en grim skade på ens hoved.

ABUS airbreaker er testet af MTBX.dk, og fået en flot score på 8,7 - Læs anmeldelsen her