Abus - Køb cykelhjelm, cykellåse og andet tilbehør fra Abus her!

Abus

Abus

Abus - Køb cykelhjelm, cykellåse og andet tilbehør fra Abus her!

Abus er et yderst populært hos vores kunder og blandt de absolut bedst sælgende Abus produkter finder du cykelhjelme, cykellåse og cykellygter. Vores sortiment af Abus produkter hører under deres målgruppe ”Sikring i fart”, og har til formål at dække cyklisters behov indenfor sikkerhed på 2 hjul.

Abus cykelhjelm – når kvalitet og sikkerhed er altafgørende

Abus er blandt vores bedst sælgende brands indenfor cykelhjelme – både blandt voksne og børn. Herunder kan du se en kort oversigt over de bedst sælgende modeller. Du kan også læse vores artikel om Abus cykelhjelme her. 

Abus cykelhjelm til race

Abus GameChanger

GameChanger er en innovativ cykelhjelm designet race og TT.

Hjelmen kombinerer en skarp ydeevne, sublim komfort og høj sikkerhed på fornem vis og er velegnet til konkurrence.

GameChanger er kendt for sit "Multi Position Design" teknologi, som sikrer en optimal aerodynamik uanset din hovedposition.

AirBreaker

Abus AirBreaker er en ideel løsning til den konkurrence orienterede rytter, der søger en hjelm, der effektivt kombinerer ydeevne, komfort og sikkerhed.

AirBreaker skiller sig ud via sit banebrydende ventilationssystem. 

ABUS airbreaker er testet af MTBX.dk, og fået en flot score på 8,7 - Læs anmeldelsen her.

StormChaser

Abus StormChaser er en topkvalitets cykelhjelm der skiller sig ud med sin lette konstruktion, som gør den nærmest ubemærket.

Hjelmen er udstyret med avanceret ventilationssystem, der sikrer optimal luftgennemstrømning og et aerodynamisk design der reducerer luftmodstanden mærkbart.

Abus cykelhjelm til børn

Abus Urban I 3.0 Mips

Abus Urban-I 3.0 er ideel til pendlercyklister og børn.

Urban-I 3.0 skiller sig ud med sit moderne og stilfulde design og har et integreret LED-baglys.

Abus Smiley

Abus Smiley er ideel til de yngste cyklister og er designet med særligt fokus på maksimal beskyttelse og komfort.

Denne model har en dyb form, der giver ekstra beskyttelse til både pande og nakke.

Abus Youn I Mips

Youn-I repræsenterer en perfekt balance mellem sikkerhed, komfort og stil, hvilket gør den til et populært valg til børn og unge.

Hjelmen har praktisk LED-lys i nakken.

Abus cykelhjelm med lys

Abus er de senere år begyndt at producere cykelhjelme med en indbygget lygte i nakken og er derfor medvirkende til at øge synligheden og sikkerheden for cyklister der cykler i dårligt belyste områder.

Blandt deres modeller med indbygget LED-lygte finder du populære modeller som:

  • Pedelec
  • Hyban
  • Urban-I
  • Youn-I
  • Smiley

Den indbyggede lygte er let at betjene, da det blot kræver et lille tryk på lygten. Det betyder at også børn er i stand til selv at aktivere lygten uden hjælp fra en voksen.

Abus cykelhjelme med lys er et ideelt valg for cyklister der ofte cykler under forhold med lav belysning eller blot ønsker ekstra synlighed ud på de mørke timer.

Abus cykelhjelm med lys i nakken

Abus cykellygter

Abus cykellygter er designet med fokus på sikkerhed, holdbarhed og brugervenlighed, hvilket gør dem attraktive for mange cyklister. Lygterne tilbyder forskellige belysningsindstillinger, herunder fast lys og blinkende tilstande, som hjælper med at sikre, at du er synlige for andre trafikanter.

Abus cykellygter er oftest designet til at være lette at montere og afmontere, og er produceret i robuste materialer, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for vejret.

Blandt de bedst sælgende lygter finder du den genopladelige model Gemini

Om Abus

Abus er en anerkendt tysk virksomhed kendt for sin ekspertise inden for sikkerhedsprodukter, herunder cykelhjelme, låse, og sikkerhedssystemer til både privat og kommerciel brug. Abus blev grundlagt i 1924, og har etableret et ry for at fremstille højkvalitetsprodukter, der kombinerer robusthed, pålidelighed og innovativ teknologi.

Siden grundlæggelsen af ABUS har virksomheden levet 100% efter deres motto: Sikkerhed er afhængig af kvalitet. Dette motto har altid været deres hovedfokus, uanset hvilket produkt de har udviklet - og netop dette har bidraget til at Abus har haft stor succes lige fra begyndelsen.

I deres cykelhjelmsegment er Abus særligt anerkendt for at fremstille hjelme, der er sikre og komfortable, og samtidig har et moderne design med avancerede funktioner. Abus' dedikation til sikkerhed, innovation og kvalitet har gjort dem til et foretrukket valg for cyklister over hele verden, fra hverdagspendlere til professionelle atleter.

I dag har ABUS stor succes med deres produkter i hele verden! - og har op til flere produktioner i Tyskland, Kina og Taiwan. De har tilmed dansk support to steder i Danmark - på Sjælland og i Jylland.