Denne Abus Gemini forlygte har en lysstyrke på hele 240 lumen. Forlygten giver dig dermed et fantastisk lys og gør dig i stand til både at se og blive set på lang afstand. Trafiksikkerheden er derfor i top med denne lygte, de…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 119,00
Lithium-ion batteri
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Abus Gemini forlygte har en lysstyrke på hele 240 lumen. Forlygten giver dig dermed et fantastisk lys og gør dig i stand til både at se og blive set på lang afstand. Trafiksikkerheden er derfor i top med denne lygte, der naturligvis lever op til alle love og regler, og derfor er godkendt. Lygten har to forskellige lysindstillinger og du kan oplade den ved hjælp af det medfølgende USB opladerkabel.

Anvendelse
Gemini fra Abus giver solide muligheder for en smart oplysning af trafikken således, at man kan køre trygt og sikkert ved færdsel. Cykellygten kan anvendes på de fleste cykler, hvor den vil komme til at sidde trygt og sikkert på cyklens styr.

Specifikation:

  • Dioder: 50 COB led
  • Lysstyrke: 240 lumen
  • Blinkende eller fast lys
  • Kan vende lodret eller vandret
  • Batteritid (brugstid): 5 - 40 timer
  • Ladetid: 3 timer
  • Batteritype: Lithium - Ion polymer
  • Micro USB opladekabel medfølger

Montering
Denne forlygte kan monteres på dit styr i enten lodret eller vandret position. Du skal blot anvende det medfølgende monteringsbeslag.

Kvalitetsniveau
Denne lygte fra Abus er let at anvende. Den er let at oplade, har en batteritid på op til 40 timer, afhængigt af dit valg af lysindstilling.

Vedligeholdelse
Lygten kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at oplade den vha det medfølgende USB opladerkabel.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

EAN: 5705532086229

Ingen anmeldelser af dette produkt.