1 anmeldelser
Abus leverer med Mini Star et smart lille lygtesæt, som du kan have med i lommen, så du altid har godkendt lys på din cykel, når der er brug for det. Lygterne lever naturligvis fuldt ud op til gældende love og regler, og sørg…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Abus leverer med Mini Star et smart lille lygtesæt, som du kan have med i lommen, så du altid har godkendt lys på din cykel, når der er brug for det. Lygterne lever naturligvis fuldt ud op til gældende love og regler, og sørger med deres to lysindstillinger for, at du er synlig i trafikken for andre trafikanter.

Anvendelse
Du kan montere disse små lygter på din cykel i en håndevending ved hjælp af de indbyggede elastiske stropper, der blot vikles rundt om stellet, styret eller lignende. Lygterne lever op til minimumskravene i cykelbekendtgørelsen, men ønsker man større synlighed anbefaler vi større og kraftigere lygtesæt.

Specifikationer:

  • Sort/grå
  • 1 diode
  • Konstant eller blinkende lys
  • Batterier: 2 stk. CR 2032 (Inkl.)
  • Brændetid: 5-50 timer

Kvalitetsniveau
Aries-forlygten fra Abus er let at anvende. Den monteres let og fylder og vejer meget lidt. Batteritiden er op til 50 timer, afhængigt af dit valg af lysindstilling.

Vedligeholdelse
Lygten kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at skifte batterier efter behov.

EAN: 5705532048258

12-08-2019
Virker som de skal.