Her får du en smart sikkerhedskabellås med justerbar nummerlås, de er velegnet til børnecykler. Låsen har en længde på 120 cm og Ø på 10 mm. Låsen fåes i blå, grøn og pink. Den kan anvendes til sikring mod tyveri, så du undgå…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Her får du en smart sikkerhedskabellås med justerbar nummerlås, de er velegnet til børnecykler. Låsen har en længde på 120 cm og Ø på 10 mm. Låsen fåes i blå, grøn og pink. Den kan anvendes til sikring mod tyveri, så du undgår at dit barns cykel pludselig er væk. 

Anvendelse
Du kan anvende låsen til børnecykler til sikring mod tyveri. Låsen er 120 cm. lang og dermed er den lang nok til at cyklen kan låses sammen med for eksempel et cykelstativ. Inden låsen tages i brug indstiller du cifrene til standartindstillingen på 0000 og åbner låsen. Drej nulstillingsknappen med uret. Vælg den ønskede kombination. Roter nulstillingsknappen mod uret. Bekræft din nye kombination inden du bruger låsen. 

Specifikationer

  • 120 cm lang
  • Ø 10 mm  
  • Justebar nummerlås 
  • Vælg imellem blå, grøn, pink

Kvalitetsniveau 
Denne lås er produceret ud af nogle solide materialer, og den er derfor meget holdbar. 

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at man smører låsehuset med syrefri olie efter behov alt afhængig af hvor ofte låsen bruges. Derudover er det altid en god idé at give låsen en let rengøring, når den trænger.

Tilgængelige varianter

Blå, Grøn, Pink

Ingen anmeldelser af dette produkt.