Træningsudstyr

OnGear - Sjippetov - Sort OnGear - Sjippetov - Sort
Bedst til prisen
Spar 71%
69 DKK 20,00 DKK inkl. moms
OnGear - Push up bar 2 stk. - Sort OnGear - Push up bar 2 stk. - Sort
Bedst til prisen
Spar 49%
99 DKK 50,00 DKK inkl. moms
OnGear - Mavehjul - Sort/Grå OnGear - Mavehjul - Sort/Grå
Bedst til prisen
Spar 37%
79 DKK 50,00 DKK inkl. moms
Viser 1 til 30 af 30

Her finder du vores sortiment af fitnessudstyr, som bl.a. indbefatter træningsmåtter, bolde, massageapparater og andet til dig som gerne vil komme i form, og som altid til en god pris. 

Gør træningen lidt sjovere
Trænger musklerne til et blive strakt ud, eller modsat blive trukket sammen i en muskeltræning så er det essentielt at inddrage redskaber. Her kan det bl.a. være en simpel elastik til at træne over- og underkrop, et sjippetov til at få pulsen op eller du kan vælge at fokusere på hele kroppen ved, at bruge et fuldkrops træningsværktøj.

Husk træningsmåtten
Når du træner er det vigtig med en træningsmåtte. Ikke alene beskytter måtten din krop mod det hårde gulv, men træningsmåtten opsamler også sved så du ikke ender med et vådt og klæbrigt gulv, der kan være glat.

Løsn op
Hvis kroppen er helt spændt, og musklerne gør ondt er det umuligt at vedligeholde ens træning. Derfor er det vigtigt at få løsnet op i spændingerne, før de sætter en længerevarende stopper for din træning. Ømme muskler kan ofte løsnes op med en foamroller, og ved dybere muskelspændinger skal en massagebold eller massagepistol benyttes.