Kamera

Et sport kamera kan hjælpe med at fange fede og unikke billeder og film fra din tur på cyklen, på motorcyklen, på pisten eller under vandet.

Viser 1 til 19 af 19

Sport og action kameraer

Hos os finder du et bredt udvalg af billige sportskameraer. Vi har nogle af de bedste actionkameraer til blandt andet cykel, hund, hjelm, bil, ski, dykning og motorcykel.

Når du vælger hvilket actionkamera du skal have, skal du kigge på hvad dit behov er, og hvad du skal bruge kameraet til. En af de rigtig gode på markedet er GoPro Hero9, da den kan optage super lækre og professionelle 5k optagelser.

Som tilbehør til dit actionkamera kan det være essentielt at tilkøbe en holder eller adapter. Hos os finder du adapter til cyklen fra Garmin.

GoPro

GoPro er med deres teknologi revolutionerende indenfor deres felt. GoPro er særligt velegnet til action, cykling, outdoor og ekstremsport. Deres kamera gør det til en leg at filme og tage billeder i super høj kvalitet. 

GoPro Hero kameraerne har alle HyperSmooth funktion, som er med til at stabilisere billedet så rystelser og bevægelser bliver korrigeret, og man får et mere jævnt billede. Alle GoPro Hero modellerne er derudover vandtætte ned til 10 meter. 

Du finder altid gode priser på fx GoPro Hero7, GoPro Hero8, GoPro Hero9 og GoPro MAX kameraer.

Mangler du hjælp til at vælge kamera eller tilbehør til dit actionkamera, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil vejlede dig.