Pulsbælter

Opnå dit maksimale i din træning med et pulsbælte.

Pulsbælter - måler din puls under træning

Et pulsbælte forbinder til dit ur, cykelcomputer eller eksempelvis hometrainer med enten ANT+ eller Bluetooth. Det vil sige at de fleste pulsbælter er kompatible på tværs af enheder og brands, da både ANT+ og Bluetooth er en standard inden for forbindelsesteknologi.

Forbedre din træning med et pulsbælte

Med et pulsbælte kan du forbedre din træning ved at få information om bl.a. din hjerterytme, puls og kalorieforbrænding. Et pulsbælte hjælper dig altså i din træning med at nå dit maksimale, samtidig med at holde øje med at du ikke træner for hårdt.

Et pulsbælte monterer du omkring brystet, hvorfra det sender EKG informationerne videre til enten dit pulsur eller din telefon. 

Et pulsbælte kan bruges i al cardiotræning som fx cykling, løb, klatring eller fodbold. Hvis du er interesseret i at bruge dit pulsbælte til svømning, så skal du læse specifikationerne på det enkelte produkt, da ikke alle kan tåle vand (udover almindelig sved ved træning). 

Her i shoppen har vi et stort udvalg af pulsbælter (også kaldet pulsmåler, brystbælte, brystrem eller pulsrem) fra kendte producenter som Garmin, Sigma Sport, Elite, SmartLAB og Wahoo Fitness. Alle vores pulsbælter er udvalgt på baggrund af kvalitet og kvalifikationer.

Kan jeg bruge alle pulsbælter?

I modsætning til hvad mange går og tror, er det meget sjældent din app som afgør hvilket pulsbælte du kan bruge. Det er derimod den enhed (oftest en telefon) som du benytter til at køre app’en. Telefoner med Bluetooth 4.0 kan f.eks. bruges med de fleste pulsbælter på markedet. 

Er du i tvivl om hvilket pulsbælte, som du skal vælge eller hvorvidt din telefon er kompatibel med det pulsbælte du har udset dig, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at guide dig.