Bagagebærer og tilbehør

Bagagebærer

Hos Cykelpartner har vi bagagebærere i alle prisklasser. Vi har både bagagebærere i billigere og dyrere prisklasser. Vi har både de nyeste modeller samt de mest solgte. Derudover har vi bagagebærere i mange forskellige farver, bl.a. sort, hvid, matsort, mathvid, turkis, laksefarvet og andre farver. Cykelpartner har bagagebærere med forskellige maksimale belastninger, og derudover kan du også købe en bagagebærer til både foran på cyklen og bagpå cyklen.

Bagagebærer til foran og bagpå

Vi har bagagebærer til montering front og bag, og bagagebærerne kan anvendes på mange typer cykler f.eks. citybikes, trekking cykler og MTB.

Bagagebærer til sadelpind

Hvis du ønsker en bagagebærer til din mountainbike har Cykelpartner også det. Til de fleste mountainbikes skal man bruge en bagagebærer, som skal monteres på sadelpinden.
Hvis du er i tvivl, om hvilken bagagebærer du skal vælge til din cykel, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste bagagebærer til din cykel og dine behov.

Cykel bagagebærer til montering bag på cykel

En bag-bagagebærer monteres naturligvis bagpå din cykel, og en sådan bagagebærer er en fordel for dig, der skal transportere en masse, når du skal frem og tilbage på din cykeltur. Fordelen ved at have en bagagebærer er blandt andet, at du ikke skal bekymre dig om den begrænsede plads til dine ben.

Cykel frontbagagebærer til montering på cykel

En front bagagebærer til cykel kan være en fordel for dig, fordi du altid har øje på det, du skal transportere frem og tilbage. Du vil have større mulighed for at opdage, hvis nogle af dine ting er ved at falde ned af frontbagagebæreren, og samtidig vil du have større mulighed for at rette op på dine ting, hvis de skulle være ved af falde af bagagebæreren.

Tilbehør til bagagebærer

Når du skal til at bestille din bagagebærer online, vil det være en god ide at huske at købe tilbehør med, hvis ikke tilbehøret følger med til bagagebæreren. Ved at tilkøbe det nødvendige tilbehør for montering af bagagebæreren har du mulighed for at montere bagagebæreren, så snart du modtager dine varer med posten.

Under kategorien tilbehør til bagagebærer har vi et stort udvalg af det forskellige tilbehør, som du skal bruge til montering og brug af din bagagebærer. Monteringsbolte til skærme og bagagebærer, bagagerem, bagagestrop enkelt 45 cm- 60 cm- 90 cm lang med metal krog, afstandsreflekser til bagagebærer samt forskellige beslag til montering af bagagebærer.
Vi fører et stort udvalg til eksempelvis 24", 26" og 28" cykler, og vi har naturligvis bagagebærer, som passer til disse cykler. Derudover har vi bagagebærer til montering på sadelpind, frontbagagebærer og almindelige bagagebærere til eftermontering på cykler, der ikke har en bagagebærer monteret fra starten af.

Hvis du er i tvivl om størrelsen på din nye bagagebærer, bagagestropper, beslag til bagagebærer eller monteringsbolte, så hjælper vores supportere dig gerne med at finde det rigtige tilbehør til bagagebærer.