Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Altran Velo Newrack gør det nemt, at have din bagage med på cykelturen. Denne adapter til bagagebærer sørger for, at din egen bagagebærer også kan benytte sig af det smarte AVS-system fra…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 149,00 Før 129,00
DKK 109,00
Ikke på lager
Forventet: 16/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Altran Velo Newrack gør det nemt, at have din bagage med på cykelturen. Denne adapter til bagagebærer sørger for, at din egen bagagebærer også kan benytte sig af det smarte AVS-system fra Atran Velo. AVS sørger for, at din cykelkurv og taske blot skal klikkes af og på bagagebæreren. Dette giver uendelige muligheder for, at transportere sin bagage nemt og hurtigt.

Anvendelse
Newrack fra Atran Velo gør transport af cykelkurv og taske nemt, når adapteren er monteret på din bagagebærer. Dette gør, at transporten bliver nem. Beslaget kan desuden monteres på alle bagagebærere.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Passer til alle standard bagagebærer
  • Vægt: 550 gram

Montering
Montering af adapteren på din bagagebærer sker nemt, da man blot skal benytte sig af de medfølgende skruer og møtrikker. Skruer efterspændes derefter.

Kvalitetsniveau
Atran Velo leverer kvalitetprodukter, når vi snakker om tilbehør til cykler. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til sine brugere, hvor de altid har produceret produkter med de bedste materialer og teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atran.

Vedligeholdelse
Adapteren kræver ingen vedligeholdelse, hvor du blot kan tørre den over med en klud, hvis den er blevet beskidt eller er våd.

Ingen anmeldelser af dette produkt.