Varenummer: 1749-41

Atran Velo Newrack One - AVS adapter til bagagebærer - Opgradér dit bagagebærer med AVS


 
148 DKK / STK
118,40 DKK ekskl. moms
 •  
 • Altran Velo Newrack gør det nemt, at have din bagage med på cykelturen. Denne adapter til bagagebærer sørger for, at din egen bagagebærer også kan benytte sig af det smarte AVS-system fra Atran Velo. AVS sørger for, at din cykelkurv og taske blot skal klikkes af og på bagagebæreren. Dette giver uendelige muligheder for, at transportere sin bagage nemt og hurtigt.

  Anvendelse
  Newrack fra Atran Velo gør transport af cykelkurv og taske nemt, når adapteren er monteret på din bagagebærer. Dette gør, at transporten bliver nem. Beslaget kan desuden monteres på alle bagagebærere.

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Passer til alle standard bagagebærer
  • Vægt: 550 gram

  Montering
  Montering af adapteren på din bagagebærer sker nemt, da man blot skal benytte sig af de medfølgende skruer og møtrikker. Skruer efterspændes derefter.

  Kvalitetsniveau
  Atran Velo leverer kvalitetprodukter, når vi snakker om tilbehør til cykler. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til sine brugere, hvor de altid har produceret produkter med de bedste materialer og teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atran.

  Vedligeholdelse
  Adapteren kræver ingen vedligeholdelse, hvor du blot kan tørre den over med en klud, hvis den er blevet beskidt eller er våd.

 • Brand Atran
  Produkt Monteringsbeslag
  EAN 7350006383212