Dette smarte og tynde Active bagagebærer fra Atran Velo er designet til at kunne klare op til 27kg vægt. Det smalle og stilrene design passer perfekt på de fleste typer cykler, men er særligt tiltænkt cykler fra Raleigh og MB…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette smarte og tynde Active bagagebærer fra Atran Velo er designet til at kunne klare op til 27kg vægt. Det smalle og stilrene design passer perfekt på de fleste typer cykler, men er særligt tiltænkt cykler fra Raleigh og MBK med en dækstørrelse på 26" eller 700C. Med en vægt på ca. 615 gram er Active-bagegebæret et af Atran Velos letteste.

Anvendelse
Active fra Atran Velo viser solide og stærke tendenser med denne bagagebærer, der kan bære dine ting og sager, sikkert og trygt. Bagagebæreren er kompatibelt med cykler i størrelsen 26", hvorved den kan være yderst kompatibel og monteres nemt og komfortabelt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Med klap
  • Vægt: ca. 615 gram
  • Maks bærevne: 27kg
  • Passer til jul i størrelsen 26" eller 700C

Montering
En montering af denne kan hurtigt og komfortabelt ske ved, at man bruger de medfølgende beslag og komponenter.

Kvalitetsniveau
Atran Velo viser som mærke en solid produktserie, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret ligeg til hoveddøren. Dette giver en mulighed for, at man som nybegynder også kan køre rundt med funktionelt og solidt cykeludstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atran Velo.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne kan hurtigt ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 7350006380358

Ingen anmeldelser af dette produkt.