Varenummer: 428-19

Bagagebærer 26-28"i aluminium matsort


 
149 DKK / STK
119,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Her gives der en meget stærk bagagebærer lavet i materialet aluminium, hvor der kan gives en større sikkerhed til brugeren i forhold til transport og opbevaring af sine ting og sager. Bagagebæreren er lavet med klap, så tingene kan sidde forsvarligt fast på bagagebæreren. Der er desuden plads til en baglygte eller refleks bagpå.

  Anvendelse
  Denne bagagebærer kan anvendes på mange forskellige cykeltyper, herunder City Bike, Trekking og mountainbike cykler. Derved får du den sædvanlige store komfort, du får ved alsidige bagagebærer. Dermed er du også hurtigt i gang med en sikker transport, når du eksempelvis har været på indkøb eller andet.

  Specifikation

  • Bagagebærer i aluminium
  • Passer til cykler med 26, 27 og 28" (700c) hjul
  • Beslag til montering på cyklens stel følger med
  • Bredde på bagage delen 14 cm
  • Længde på bagage delen 39 cm
  • Længde på benene hvor der er 2 indstillings muligheder, målt fra underkanten af bagagebærer og til midten af bolt hul: 34,5 cm eller 36,3 cm
  • Maksimum belastning på 25 kg
  • Materiale i aluminium med stål klap
  • Farve: Matsort
  • Vægt: 805 gram

  Montering
  Se venligst monteringsvejledning som kan hendes som pdf fil ved denne vare.

  Kvalitetsniveau
  Denne bagagebærer kommer i et højt kvalitetsniveau, hvor der har været fokus på brug af et robust materiale og en stor funktionalitet og komfort. Bagagebæreren kan desuden være kompatibel med de fleste cykeltyper, hvilket også giver den en stor alsidighed. Kunden kan derfor være tryg ved køb af denne bagagebærer.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af denne kan blot ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 • Brand Diverse
  Produkt Bagagebærer
  Montering Stel
  EAN 5707865124302
 • søren C.

  Meget svær at montere ingen vejledning. Køb ikke kan ikke anbefales

  Elwin S.

  Varen er OK.

  Jens S.

  Super fin bagagebærer i stabil kvalitet. Meget nem og enkel montering. Er man i tvivl er der link til letforståelig vejledning på hjemmesiden. Det tog ca. 5 min så var den monteret. 😊

  Henrik S.

  Bagagebæreren er fin når monteret. Men uden vejledning og mange stumper er det ikke oplagt hvordan den skal monteres. Der skal trækkes meget udaf i stængerne for at få den bred nok, og jeg var bekymret for om den knækkede, men det gik. Designet med bolte som tilsyneladende skal stikke op over anlægsfladen er ikke ideelt hvis man skal transportere noget som ikke må blive ridset.

  Jeppe B.

  God stabil og kraftig bagagebærer. Dog halv besværlig at samle, da der ikke følger vejledning med. Og da den skal kunne bruges universielt, er der måske skruer i overskud eller som ikke passer. Mvh Jeppe

  Torben W.

  God og billig bagagebæger. Det eneste minus er, at der mangler en form for en montagevejledning.

  Kirsten N.

  God bagagebærer. Eneste minus er det der forlængerstykke forneden.....virker ikke efter hensigten Men jeg var heldig, så skulle ikke forlænge noget.

  Annette K.

  God robust bagagebærer. Nem at montere.

  Lars G.

  God og funktionel bagagebærer, let at montere og indstille.

  Anette B.

  Fin bagagebærer. Let at montere, med medfølgende skruer mv.

  Mathias B.

  en god kraftig bagagebær nem at montere

  Erik W.

  Fint bagagebære til prisen

  Robert W.

  Konflikter desværre lidt med baggaflen på min cykel, men ellers ikke noget at udsætte.

  Per B.

  Kvaliteten af produktet er super MEN!!! montagen er alt andet end let, bemærk den er meget tyk forneden hvor de to arme mødes i en, det gav mange udfordringer og ridser på min Centurion Basic, for den er lavet meget smal og flad lige der hvor man spænder hjul og bagagebæreren på og så bliver den hurtig rund og tyk, og de to skal deles om pladsen :-( langt fra let. Jeg købte den sammen med en fast monteret Basil kurv, heller ikke den bedste del da den buer op til sidst, det lykkedes men man skal bare være opmærksom på det, hvis der skal en fast mont. kurv på. Produktet virker som et godt og gedigent produkt, nu med ridser ;-)

  jacob R.

  Fin bagagebærer, men den er ikke 100% aluminium - lodrette ben er stål, og mon ikke klappen også er det ? Monteringsbolte m.v. følger med og passede fint, skulle dog udvides lidt i bredden for at passe til cykel m. indv.gear og vedligeholdsfri bremse.

  Erik R.

  God og stabil bagagebærer til en fornuftig pris. Min eneste anke er, at man selv skal gå på nettet for at printe samleanvisning ud, og den er ikke overvældende entydig.

  Peter G.

  Præcis hvad jeg søgte.

  Flemming M.

  Den er virkelig fin og god - stabil, er monteret, men en lille oversigt over, hvordan de forskellige tilbehør bruges, ville hjælpe og give 5 stjerner.

  Inge D.

  Perfekt bagagebærer og baglygte. Supernem montering.

  Soeren H.

  Fin kvalitet og let at montere. Dog lidt svært at få til at sidde helt lige.

 • 428-19manual.pdf 116.00 Kb