7 anmeldelser
Her bliver der givet og præsenteret en smart og yderst funktionel frontbagagebærer til den kvalitetsbevidste forbruger. Bagagebæreren er lavet med robust materiale, der kan klare de tæsk der måtte komme i trafikken. Bagagebær…
Læs mere
Vejl.: 329,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her bliver der givet og præsenteret en smart og yderst funktionel frontbagagebærer til den kvalitetsbevidste forbruger. Bagagebæreren er lavet med robust materiale, der kan klare de tæsk der måtte komme i trafikken. Bagagebæreren kan med sit design sørge for, at brugerens ting og sager bliver transporteret på bedste vis med en maksimal belastning på 10 kg.

Anvendelse
Denne frontbagagebærer leverer den nødvendige service og komfort til brugeren, når bagagen skal transporteres sikkert foran på cyklen. Bagagebæreren er aldeles velegnet til store cykelkurve og tasker, hvor den hurtigt og nemt kan monteres foran.

Specifikationer

  • Basil Front Carrier L
  • Frontbagagebærer 
  • Farve: Blank sort
  • Integreret MIK profil
  • Inkl. monteringssæt
  • Muligt at montere forlygte på bagagebæreren
  • Dimensioner: 40 cm x 28 cm x 96 cm.
  • Maksimum belastning er angivet til 10 kg
  • Vægt: 2,5 kg.
  • Bemærk at dette bagagebærer ikke kan bruges til cykler med suspension forgaffel

Montering
Front bagagebærer, som monteres på cyklens forhjulsaksel og med 2 kroge som spændes fast på styret. Beslaget ved styret kan justeres i højden således at den passer til langt de fleste cykler med 26 og 28" hjul. Beslaget passer til en styrdiameter på mellem 21 - 31,8 mm. Der medfølger en universal lygteholder som monteres på en af benene som går ned mod hjulet.

Kvalitetsniveau
Basil har igennem årene gjort sig bemærket ved, at have et stort fokus på designet, hvor et stilrent udseende tit kommer til udtryk. Dette sker dog i en kombination af stærke materialer og teknologier, der kan hæve serviceniveauet for den enkelte bruger. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der har et solidt fodfæste på markedet.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne kan nemt og hurtigt ske, når man blot tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8715019500978

30-04-2019
22-02-2016
Er er rigtig rigtig godt tilfreds med varen
10-07-2014
Modtog vare efter to dage. Rigtig god service. Bagagebærer var en god kvalitet. Kun monterings beslag til styret måtte jeg lave om på.
11-04-2014
Tilfredshed med produktet, men frem for alt tilfreds med den meget korte leveringstid. Jeg bestilte fredag formiddag, og lørdag lå pakken i Pakkeboksen.
06-01-2014
- Fair pris - bestilte natten mellem torsdag/fredag og havde den mandag Produktet virker indtil videre som en solid løsning der holder og er perfekt til en taske, indkøbsposen et par rammer en sommerdag eller cykelferie En nem opgradering af min cykel, og gennemtænkt, at der er forberedt plads til dynamoen foran. - Spild dog ikke penge på den bagagerem som siden foreslår når man surfer bagagebærere: Den passer bedst til en traditionel bagagebærer. Alt i alt en fornøjelse at handle med jer.
10-09-2013
Meget fin bagagebærer i en solid kvalitet, der passer godt til min cykel der har 2 sæt håndbremser og et gear, alle kablerne kunne gå ned mellem styret og bagagebæreren, jeg har købt en plast kasse der passer til bagagebæreren, den holdes fast med 2 par gummiremme.
21-04-2013
Bagagebæren er lavet af et kraftigt rørsæt og kan helt sikkert holde i mange år, men! der er en hel del helligdage i lakken " plast coatingen ", så det tilrådes at man bruger lidt Pava olie eller lignende som rustbeskyttelse når man samler den, undlader man dette vil den nok ret hurtig blive grim men skal nok holde i mange år alligevel.
50097_A.pdf 0.21 mb