Puky har udviklet denne ringeklokke specifikt til montering på deres løbecykler; Pukylino, Wutsch og Fitsch. Ringeklokken er ikke alene et nyttigt redskab til at øge dit barns sikkerhed, den er også god sjov for de mindste bø…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Puky har udviklet denne ringeklokke specifikt til montering på deres løbecykler; Pukylino, Wutsch og Fitsch. Ringeklokken er ikke alene et nyttigt redskab til at øge dit barns sikkerhed, den er også god sjov for de mindste børn. Så med en ringeklokke på løbecyklen kan balancen nu udfordres endnu mere, med gode ture og et lidt højere sikkerhedsniveau. Den forefindes i tre skønne farver, som er tiltalende for børn.

Anvendelse
Ringeklokken er ikke kun kompatibel med løbecyklerne Pukylino, Wutsch og Fitsch, men er selvfølgelig kompatibel med cykler, der har en styrdiameter på 18 mm. Klokkens klare og høje klang gør, at dit barn kan gøre opmærksom på sig selv i trafikken, skoven eller hvor I ynder at cykle. Barnet får ringeklokken til at ringe ved at dreje på den sorte ring, der sidder omkring klokkehovedet. Klokken er designet således, at barnet nemt kan få et godt greb omkring den.

Specifikationer

  • Farver: Blå, pink og rød
  • Diameter: 4,5 cm
  • Styrdiameter: 18 mm
  • Materialer: Plastik og metal

Montering
Ringeklokken monteres nemt ved brug af en stjerneskruetrækker.

 

Kvalitetsniveau
Denne ringeklokke er lavet af solide materialer i form af plastic og metal. Den giver en klar og distinkt lyd, så dit barn kan blive hørt af andre.

Vedligeholdelse
Denne ringeklokke kræver minimal vedligeholdelse, vi anbefaler dog almindelig rengøring.

Ingen anmeldelser af dette produkt.