My Hood - Trick løbehjul, rulleskøjter, skateboard og ramper

My Hood

My Hood

My Hood - Trick løbehjul, rulleskøjter, skateboard og ramper

Blandt vores sortiment fra My Hood finder du lækre løbehjul, trickløbehjul, Fodboldmål og meget andet sjov til børn og barnlige sjæle.

My Hood - Alt til udendørs leg

My Hood løbehjul

Blandt vores populære løbehjul fra My Hood finder du modellerne 145 og 200. 145 modellen er egnet til børn fra 4 års alderen og opefter, mens model 200 henvender sig til børn fra skolealderen og opefter. 

Du kan også finde et udvalg af lækre trickløbehjul blandt vores sortiment. Disse er velegnet til brug på ramper og rails og er bygget til en mere voldsom kørestil.

My Hood fodboldmål

Så snart det bliver forår og vejret er mildt, så er det som regel ikke så svært at lokke børnene ud i haven at lege. Og når det kommer til udendørs leg hjemme i haven, er der ikke meget der slår de populære fodboldmål fra My Hood. 

Et My Hood fodboldmål kan fås i flere forskellige størrelser og kvaliteter. Til de mindste kan du få mål helt ned i størrelse 120 x 80 cm, mens de største mål er i størrelsen 300 x 200 cm. - Altså en meget pæn størrelse til haven. 

Om My Hood

Historien om My Hood starter med et firma der lavede ventilation i stof til industrien. Firmaet hed Euro Air. Produktionen blev for bekostelig i Danmark og blev derfor afhændet lige omkring årtusindeskiftet. Tilbage stod maskinparken og det blev starten på Euro Play, der i starten fremstillede sportsudstyr. Efterhånden blev andelen af legeredskaber til ude- og indendørs leg, samt sport udvidet betydelig, med importerede brands.

Erfaringerne gennem arbejdet med disse store brands, dannede grundlaget for ønsket om eget brand. Hvad var så mere naturligt end, at tage udgangspunkt i skateboard, inliners, rulleskøjter, løbehjul og ikke mindst trick løbehjul, alt det seje legetøj som bruges i skolegården, på parkeringspladsen, i parken, på gaden og skater rampen.

My Hood er en forkortelse af My neighborhood, og symboliserer det rå og seje, ved at køre på skateboard og løbehjul.