My Hood har produceret dette komplette skateboard i lækre sorte farver. Med en længde på 79 cm og en bredde på 19,5 cm passer boardet til voksne. Trucken, som er akslen, hjulene er monteret på, er 5", hvilket svarer til en br…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 214,95
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

My Hood har produceret dette komplette skateboard i lækre sorte farver. Med en længde på 79 cm og en bredde på 19,5 cm passer boardet til voksne. Trucken, som er akslen, hjulene er monteret på, er 5", hvilket svarer til en bredde på ca. 127 mm. Drop eye decket er produceret i 7-lags ahorn, og der er desuden monteret en kraftig griptape på decket. Denne griptape giver et utrolig godt fodfæste, hvilket er afgørende, når du kører på boardet, eller hvis du eksperimenterer med at lave tricks. My Hood har sat helstøbte PU hjul med 9 ABEC kuglelejer på skateboardet.

Anvendelse
My Hood har med Drop eye boardet været fokuseret på at producere et board, som er anvendeligt for nybegyndere. Dette fokus har resulteret i et fornuftigt skateboard, som kan bruges til både gader og ramper. Decket er produceret med en kraftig griptape, og decket er lavet i en 7-lags kinesisk ahorn. Boom er udviklet med en kraftig truck og truck gummi, hvilket giver en god kontrol af boardet.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Deck længde: 79 cm
  • Deck bredde: 19,5 cm
  • Deck tykkelse: 11,5 mm
  • Deck materiale: Konkav 7-lags kinesisk ahorn
  • Hjul: 54x36 mm PU støbte
  • ABEC 9 kuglelejer
  • Vægt: 2300 gram
  • Truck: 5" standard kingpin (127 mm i bredden)

Kvalitetsniveau
My Hood Boom er et udemærket skateboard til nybegyndere. My Hood har udviklet boardet med PU støbte hjul med ABEC 9 kuglelejer. Derudover giver den kraftige griptape et godt fodfæste på boardet, hvilket er afgørende for, at du kan føle dig tryg ved at stå på boardet i starten.

Vedligeholdelse
Boardet er allerede samlet, når du modtager det. For at blive klar til brug skal du derfor blot efterspænde hjul og truck. Du bør efterspænde både hjul og truck med jævne mellemrum, for at holde sikkerheden i top. At kontrollere om hjul og truck er spændt tilstrækkeligt tager kun ganske kort tid. Yderligere vedligeholdelse er ikke en nødvendighed.

EAN: 5704035553603

Ingen anmeldelser af dette produkt.