Hood er et komplet skateboard, som er designet i en fed sort og grå farve. Boardet er 79x19,5 cm, og denne størrelse gør boardet mest anvendelig til voksne. My Hood har produceret dette deck i en 7-lags kinesisk ahorn. Decket…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 349,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Hood er et komplet skateboard, som er designet i en fed sort og grå farve. Boardet er 79x19,5 cm, og denne størrelse gør boardet mest anvendelig til voksne. My Hood har produceret dette deck i en 7-lags kinesisk ahorn. Decket er monteret med en kraftig griptape, som giver et fantastisk fodfæste på. Et godt fodfæste kan være afgørende, når du skal lære at stå på skateboardet, fodfæstet kan nemlig være med til at give dig den fornødne tryghed til at udfordre dig selv. Der er monteret helstøbte PU hjul med 9 ABEC kuglelejer på skateboardet.

Anvendelse
Dette skateboard er ideel for nybegyndere og voksne, som ikke har de store krav til skateboardet. Dette My Hood board er et fornuftigt skateboard, som kan bruges til at gadekørsel og til at træne små tricks og hop. Hood er udviklet med en kraftig truck og truck gummi, som giver dig en god kontrol over boardet. Den kraftige griptape er også med til at give dig kontrol og større tryghed, når du kører på boardet.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Grå
  • Deck længde: 79 cm
  • Deck bredde: 19,5 cm
  • Deck tykkelse: 11,5 mm
  • Deck materiale: Konkav 7-lags kinesisk ahorn
  • Hjul: 54x36 mm PU støbte
  • ABEC 9 kuglelejer
  • Vægt: 2300 gram
  • Truck: 5" standard kingpin (127 mm i bredden)

Kvalitetsniveau
Der er monteret PU støbte hjul med ABEC 9 kuglelejer på dette Hood skateboardet fra My Hood. Decket er dækket med en kraftig griptape, som giver dig et godt fodfæste. Alt i alt er der tale om et ganske fint board til nybegyndere, som gerne vil lære at stå på skateboard, og som måske ønsker at stifte en smule bekendtskab med tricks og stunts.

Vedligeholdelse
Dette skateboard kræver generelt ingen særlig vedligeholdelse, men vi anbefaler, at du efterspænder hjul og truck med jævne mellemrum. Det tager kun ganske kort tid at kontrollere, om alt er spændt hensigtsmæssigt.

Når du modtager det komplette board, vil alt være samlet, men inden du bruger boardet bør du efterspænde hjul og truck.

EAN: 5704035553610

Ingen anmeldelser af dette produkt.