Trick løbehjul - Værd at vide

Stunt løbehjul / trick løbehjul

Et trick løbehjul er det perfekte løbehjul hvis du ønsker at udføre tricks og stunts, som fx hop, spins og flips på dit løbehjul.  

Trick løbehjul er populære blandt børn og unge, der elsker at udfordre sig selv og deres venner ved at udføre imponerende tricks og stunts på deres løbehjul. Disse løbehjul er også gode til at udvikle balance, koordination og styrke i ben og core. 

De er typisk lavet af letvægtsmaterialer såsom aluminium eller titanium, hvilket gør dem nemme at manøvrere og kontrollere under trick.

Vi har løbehjul i mange forskellige prisklasser og i rigtig mange forskellige farver og designs, så du kan finde det trick løbehjul der lige matcher dig og dine behov.

Blandt vores bedst sælgende stunt løbehjul til børn finder du løbehjul fra bl.a. My Hood

Løbehjul og trick løbehjul – hvad er forskellen?

Den væsentligste forskel mellem et almindeligt løbehjul og et trick løbehjul er designet og konstruktionen af løbehjulet.

Et almindeligt løbehjul er designet til at transportere brugeren fra ét sted til et andet og er typisk udstyret med et foldbart stel og en justerbar højde på styret. Almindelige løbehjul er ofte forholdsvis tunge og mindre holdbare end trick løbehjul.

Trick løbehjul derimod er designet til at udføre avancerede tricks og stunts. De har ofte mindre hjul, der gør det muligt at dreje hurtigt og manøvrere let. Trick-løbehjul er også typisk lavet af letvægtsmaterialer, såsom aluminium, for at reducere vægten og gøre dem lettere at kontrollere under trick.

Trick-løbehjul har ofte et stærkere stel og et bremsesystem, der er designet til at modstå de høje belastninger, der helt automatisk opstår når du udfører trick og stunts.

Kort sagt er forskellen på et almindeligt løbehjul og et trick løbehjul, at et almindeligt løbehjul er designet til transport, mens et trick-løbehjul er designet til at udføre tricks og stunts. 

Det er vigtigt at bemærke, at trick løbehjul er designet til at blive brugt på skateparker og andre egnede områder med passende overflader og faciliteter. Vi anbefaler altid at du anvender passende beskyttelsesudstyr, såsom hjelm og knæ- og albuebeskyttere, når du udfører tricks på et stunt løbehjul.

Tricks og stunts på løbehjul

Skal du bruge dit løbehjul på en rampe eller lave forskellige tricks, så bør du vælge et trick løbehjul. I forhold til det almindelige løbehjul er et trick løbehjulet bygget ekstra solidt, og kan dermed tåle den hårde behandling som løbehjulet helt automatisk udsættes for når det lander hårdt ned på en rampe. 

Et trick løbehjul er udstyret med mindre hjul, som er rigtig gode at bruge til tricks (men knap så gode, hvis du skal køre frem og tilbage fra skole, da det kræver mere energi at opnå en høj fart på små hjul). Det bedste er at købe et trick løbehjul hvor styret ikke kan justeres, da et ikke-justerbart styr er mere robust over tid og kan holde til meget mere.

Trick løbehjulet kan være et udmærket alternativ til et almindeligt løbehjul, da det er designet til at køre problemfrit på ujævne overflader, da de er stødabsorberende. Dog skal du være opmærksom på, at størrelsen på hjulene gør, at du skal bruge mere energi til at opnå samme fart som på et almindeligt løbehjul. 

Du kan se vores udvalg af ramper og rails her

Trick løbehjul på tilbud eller udsalg!

Vi har et stort udvalg af billige løbehjul til tricks og stunts og har jævnligt kampagner på produkter i denne kategori. 

køb endelig fra et anerkendt mærke, for at være sikker på at du får et løbehjul i god kvalitet. Vi sælger udelukkende løbehjul til tricks, fra anerkendte mærker som MY Hood og Streetsurfing, så du er altid garanteret et godt, solidt kvalitets løbehjul når du handler med os.

Der er rigtig mange forskellige trick løbehjul på markedet, men ofte er de meget dyre. Du kan dog være heldig at finde et trick løbehjul udsalg eller tilbud og være heldig at spare lidt penge. 

Køb dit næste trick løbehjul til faste lave priser her hos Cykelpartner.dk. Du kan også læse mere om vedligeholdelse af trickløbehjul

Sikkerhed og udstyr

Uanset hvilken type løbehjul du anvender, anbefaler vi altid at du samtidig anvender sikkerhedsudstyr, som f.eks. cykelhjelm og knæ- og albuebeskyttere.  Når du udfører tricks og stunts på løbehjulet, udsætter du automatisk dig selv for en større fare, end hvis du kører på et almindelig løbehjul.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at vælge det bedst egnede løbehjul til dig eller dit barn, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål på 39 40 31 31 eller info@cykelpartner.dk.