5 anmeldelser
PurePower Energy Snack med havre er en rigtig lækker måde, at få tilført energi på. Blandingen af komplekse og simple kulhydrater giver den rigtige blanding. Denne snack er også perfekt til et velsmagende mellemmåltid, når du…
Læs mere
Vejl.: 18,00
DKK 12,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

PurePower Energy Snack med havre er en rigtig lækker måde, at få tilført energi på. Blandingen af komplekse og simple kulhydrater giver den rigtige blanding. Denne snack er også perfekt til et velsmagende mellemmåltid, når du mangler energi. PurePower Energy Snack er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring, og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
PurePower Energy Snack er en perfekt blanding af komplekse kulhydrater, som gør PurePower Energy Snack til den perfekte bar før og under træning/konkurrence. Baren er ikke overtrukket med chokolade, men er blød og meget velsmagende. Denne energibar er meget let at tykke og ikke fedtet på trods af indholdet af sirup. Hvor meget energi du skal indtage afhænger af, hvilket aktivitetsniveau du har, og derfor skal baren indtages efter behov.
Snacken er meget velegnet som mellemmåltid og i henseender, hvor du har brug for ekstra energi.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 60 gram
  • Smag: Havre
  • Indhold: Havre 47%, gylden sirup, vegetabilsk olie, sukker, smør 5%, salt
  • Optagelse: Let optagelig på grund af blandingen af komplekse- og simple kulhydrater
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Før og under træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Energy Snack er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter, herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Energy Snack er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram Pr. 60 gram
Energi 1894 kj / 453 kcal 1136 kj / 272 kcal
Fedt 23 g 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,1 g 5,5 g
Kulhydrater 60 g 36 g
- heraf sukkerarter 30 g 18 g
Protein 5 g 3 g
Salt 0,4 g 0,24 g

Kan indeholde spor af soja

Dosering: Efter behov

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477928006

13-07-2019
25-06-2018
Dejlig at have med på cykeltur Nemme at bide over super
28-04-2017
04-11-2016
De er helt ok
02-11-2015
Et godt produkt smager super godt